¿Qué quieres aprender?

Manipulació d'aliments

Manipulació d'aliments

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado a distancia


Gratis

Duración : 3 Semanas

Si treballes en sectors professionals relacionats directe o indirectament amb la manipulació d’aliments, la formació en matèria d’higiene alimentària és imprescindible. Aquest curs, programat segons el RD 109/2010, et dotarà dels coneixements necessaris en matèria d’higiene i innocuïtat dels aliments, per a poder desenvolupar la teva tasca correctament.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Un cop finalitzat el curs, hauràs adquirit els coneixements bàsics establerts a la manipulació d’aliments per a aplicar-los al teu entorn laboral: conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles, pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar coneixements.

A quién va dirigido

Es tracta d’un curs de nivell bàsic adreçat prioritàriament a persones treballadores que desenvolupen la seva feina en establiments d’alimentació i/o la seva tasca va relacionada amb el món de l’alimentació.

Requisitos

Una vegada realitzada la preinscripció cal enviar la següent documentació i informació per tal de formalitzar-la: - Fotocòpia del NIE/NIF - Indicar si sou treballadors en actiu. En cas afirmatiu, detallar el nom de l'empresa - Fotocòpia de la capçalera de la nòmina És important posar a l’assumpte del correu electrònic el CODI + NOM DEL CURS i el vostre NOM I COGNOMS. Un cop rebuda la documentació requerida, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de confirmar la inscripció al curs.

Temario completo de este curso

Aquest curs de curta durada, subvencionat pel
Manipulació d'aliments. La normativa i aspectes legals

Microorganismes i toxiinfeccions alimentàries. Perills

El manipulador i la higiene personal.

Pràctiques higièniques en manipulació d'aliments

Neteja i desinfecció. Conceptes. Com netejar i desinfectar. Residus alimentaris

Ver más

Preguntas a exalumnos (1)

¿El curso es en castellano? ¿Seria solo online?

Buenas tardes,

Si necesita información le recomendamos que rellene el formulario y que haga click en el botón de “solicitar información”. De esta forma, el centro podrá ponerse en contacto con usted para resolverle todas las dudas que tenga.


Saludos