¿Qué quieres aprender?

CP Gestió de trucades de teleassistència

CP Gestió de trucades de teleassistència

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para desempleados presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 4 Meses

Rebre, emetre i gestionar les trucades per prestar el servei de teleassistència, gestionant les eines telemàtiques, tècniques d'atenció telefònica i habilitats psicosocials i de treball en equip, donant resposta a les necessitats i demandes de les persones usuàries i mobilitzant els recursos necessaris si s’escau, garantint en tot moment la qualitat del servei, el tracte personalitzat i la confidencialitat de la informació.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

A quién va dirigido

Es considerarà prioritària la participació en les accions formatives de les persones en situació de desocupació. El participant d’aquest curs desenvolupa la seva activitat professional dins de l’àmbit dels Serveis Socioculturals i a la Comunitat.  Treballarà en l'àmbit públic i privat, per compte d'altres, en qualsevol organització que disposi de Centre d'Atenció per a la prestació de serveis de teleassistència, sota la supervisió del professional competent de nivell superior. En el sector de serveis socials i sociosanitaris, en les següents activitats productives: recepció, emissió i gestió de trucades, gestió administrativa i documental, coordinació i mobilització de recursos personals, socials, sanitaris i d'emergència.

Requisitos

a)Estar en possessió del Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o Títol d’Educació General Bàsica (EGB) b) Estar en possessió d'un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o mòduls formatius i/o del certificat de professionalitat al que desitja accedir. c) Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional d) Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà, o ben haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives.

Temario completo de este curso

MF1423_2: Atenció i gestió de trucades entrants en un servei de teleassistència. (90 hores)
MF1424_2: Emissió i gestió de trucades sortints en un servei de teleassistència. (60 hores)
MF1425_2: Maneig d'eines, tècniques i habilitats per a la prestació d'un servei de teleassistència. (80 hores)
MP0416 Mòdul de pràctiques professionals no laborals de: Gestió de trucades de teleassistència (80 hores)

Ver más