¿Qué quieres aprender?

Informació Juvenil

Informació Juvenil

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 6 Meses

Organitzar i gestionar serveis d’informació per a joves que responguin als interessos i necessitats del sector i desenvolupar accions d’informació, orientació, dinamització de la informació promovent activitats socioeducatives en el marc de l’educació no formal.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Marzo 2018

A quién va dirigido

El participant d’aquest curs desenvolupa la seva activitat professional dins de l’àmbit dels Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Treballarà en l'àmbit públic o privat, en centres coordinadors de Serveis d’Informació Juvenil (SIJ), oficines d’informació, punts d’informació juvenil, serveis universitaris d’informació i orientació, associacions juvenils, etc.

Requisitos

Estar en possessió del Títol de Batxiller. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o mòduls formatius i/o del certificat de professionalitat al que desitja accedir. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional. Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior o ben haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.

Temario completo de este curso

MF1874_3 Organització i gestió de serveis d’informació d’interès per a la joventut (140hores):
UF1167: Anàlisi de la informació juvenil en el context de les polítiques de joventut (40 h). UF1168: Aplicació de les metodologies de treball en la informació juvenil (70 h). UF1169: Aplicació dels processos innovadors en els serveis d’informació juvenil (30 h).
MF1875_3: Organització i gestió d’accions de dinamització de la informació per a joves (90h).
MF1023_3: Foment i suport associatiu (50 h).
MF1876_3:Organització d’accions socioeducatives adreçades a joves en el marc de l’educació no formal (80 h).
MP0245: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (120 h)
Ver más