¿Qué quieres aprender?

CoMEM - Màster Erasmus Mundus en Enginyeria Costanera i Marina i ...

CoMEM - Màster Erasmus Mundus en Enginyeria Costanera i Marina i Administració

Universitat Politècnica de Catalunya.

Máster presencial

Barcelona


8.000
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços d'analitzar els problemes marítims i costaners per poder dur a terme estratègies de millora sostenible. Capaços també de realitzar una anàlisi tècnica i adquirir una formació superior en enginyeria sostenible costanera. Et formaràs en gestió i polítiques destinades al medi ambient, en enginyeria costanera, enginyeria civil i geociències, i coneixeràs el desenvolupament del transport i l'economia relacionats amb les operacions marítimes i costaneres.

A quién va dirigido

El Màster es dirigeix a professionals que vulguin ampliar els seus coneixements i millorar el disseny de les estructures d'enginyeria per fer-les més sostenibles. La formació ofereix una oportunitat única de formar-se en un entorn internacional. El Màster es realitzarà de manera presencial en diferents universitats i és necessari que l'alumne pugui aportar un bon nivell d'anglès ja que les classes s'impartiran íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

El màster s'adreça a titulats en Enginyeria Civil, Enginyeria Ambiental o a totes aquelles persones que tinguin un títol equivalent en una matèria rellevant per al programa CoMEM. El títol ha de tenir un mínim de 180 crédits ECTS. La mitjana de nota (GPA) ha d’estar com a mínim a un 75% del màxim de l’escala. Cal demostrar la competència en llengua anglesa.

Temario completo de este curso

El currículum de cada curs va ser dissenyat per crear un grup equilibrat d’assignatures a partir de les que ja existeixen a cada universitat que forma part del consorci. Els estudiants incorporaran tant en els cursos com en les assignatures del màster, el coneixement específic requerit, durant a terme tasques i projectes pràctics, que els complementaran amb una pràctica professional i un treball final supervisat. Les assignatures són integrades, fet que garanteix el coneixement corresponent i cobreix els objectius d’aprenentatge.

1. Curs 1 (NTNU): El curs sobre Enginyeria Costanera Marina Àrtica proveeix els estudiants del coneixement, les habilitats i les competències per desenvolupar un costa marina sostenible a la vulnerable regió de l’Àrtic. Els alumnes adquiriran els coneixements especials sobre les accions ambientals per dissenyar el port Àrtic, estructures costaneres i marítimes en NTNU combinades amb l’especialització costanera a TU Delft.

2. Curs 2 (Ciutat): El curs combina l’enfoc de ciutat en les operacions marítimes, la tecnologia, l’administració marina, el negoci, l’economia, les finances, el dret, la planificació i la comptabilitat, i els estudis de la NTNU sobre la descripció de l’ambient oceànic i els problemes costaners i del port, juntament amb les assignatures de la UPC en desenvolupament costaner sostenible per a un ecosistema natural, i temes relacionats amb la seguretat humana.

3. Curs 3 (SOTON): El programa en NTNU, UPC i SOTON sobre medi ambient i administració són complementaris i permeten una evolució des dels ciments més sòlids en enginyeria costanera desenvolupada en NTNU i reforçada a la UPC fent èmfasi en mètodes i solucions toves a SOTON.

4. Curs 4 (TUD): El curs d’Enginyeria Costanera està enfocat a la Enginyeria Costanera del nord d’Europa, dotada dels programes NTNU i TU Delft, però diferenciant-se del curs 1 per la seva inclusió en Enginyeria Tova que s’explica en el tercer semestre amb el programa SOTON. Els graduats d’aquest curs tindran les competències bàsiques sobre enginyeria costanera i, a més, enlloc de tenir aptituds en tecnologia d’Enginyeria Marítima Àrtica, la tindran en Enginyeria Tova.

5. Curs 5 (UPC): Aquest curs està enfocat a la Enginyeria i Medi ambient (treballar amb la naturalesa) des del començament. Es va dissenyar perquè els alumnes puguin obtenir una especialització combinant les bases dels projectes d’enginyeria (NTNU i UPC) amb les habilitats de gerència i ambientals (SOTON).

Ver más