¿Qué quieres aprender?

Direcció i planificació del turisme

Direcció i planificació del turisme

UDG - Universitat de Girona.

Máster presencial

Girona


1001-2000 €

Duración : 1 Año

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Girona
Septiembre 2024

Objetivos

El Màster pretén dotar a l'alumne amb una visió analítica dels canvis en les societats i les formes de viatjar, analitzant el comportament dels consumidors i els canvis al mercat turístic amb la finalitat d'implementar estratègies per a la planificació turística. D'una banda et podràs especialitzar en gestió de destinacions turístiques, en gestió tecnològica de la informació turística i en creació de la imatge d'una destinació turística. Podràs especialitzar-te també en desenvolupament de productes turístics, en anàlisis de mercats i comportament del consumidor i adquiriràs estratègies de màrqueting destinades a productes turístics.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a professionals del sector turístic que vulguin ampliar les seves competències i poder optar a llocs de direcció d'activitats turístiques o gestió de destinacions. La formació es realitza de manera presencial a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona (UdG). Comptaràs amb material didàctic de qualitat i amb un equip de docents amb una llarga trajectòria en el sector.

Requisitos

Títol de grau europeu o equivalent, homologat si ha estat obtingut fora de la UE. Especialitats de: turisme o perfils de ciències humanes, econòmiques, jurídiques o socials.

Temario completo de este curso

El màster ofereix dues especialitats:

  • Desenvolupament de productes turístics (impartida en anglés)
  • Gestió de destinacions turístiques (en castellà)


El màster consta de 24 assignatures, de les quals 21 són obligatòries i tres són optatives. Inclou la obligatorietat de cursar pràctiques externes.

Ver más