¿Qué quieres aprender?

Estadística i investigació operativa

Estadística i investigació operativa

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya. BARCELONATECH

Máster presencial

Barcelona


4.599
IVA inc.

Duración : 3 Semestres

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té com a objectiu capacitar als alumnes en la realització de tasques de recerca estadística i en anàlisi de la informació aplicats a la resolució de problemes. El pla formatiu té en compte diferents àrees corresponents a diferents perfils professionals. Et formaràs en les tècniques de bioestadística, en enginyeria de dades, estratègies de màrqueting i finances, en estadística aplicada a l'entorn industrial, organització en enginyeria i finalment coneixeràs les aplicacions en l'enginyeria del transport. Estaràs capacitat per dur a terme operacions de recerca operativa aplicada a diversos sectors.

A quién va dirigido

La formació de Màster es dirigeix a titulats i professionals que desitgin adquirir habilitats en els mètodes d'anàlisis de la informació i en estadística. La formació té un any i mitjà de durada, es realitza de forma presencial i tindràs l'opció d'escollir la formació a temps complet o parcial. Hauràs de poder aportarun nivell alt d'anglès ja que la meitat del Màster s'impartirà en aquest idioma.

Requisitos

Titulació oficial de grau o equivalent (Arquitectura, Enginyeria) homologada si ha estat obtinguda per una universitat no pertanyent a l'Espai Educatiu Europeu.

Temario completo de este curso

S'adjunta a aquesta informació un document amb el detall del pla d'estudis complet.
Plà d'estudis:Els continguts formatius del MEIO s'estructuraran al voltant de cinc perfils professionals i un perfil de recerca, associat a un dels perfils professionals o transversal a ells. Aquests perfils professionals són:
  • Bioestadística
  • Enginyeria de dades, Màrqueting i Finances
  • Estadística Industrial
  • Optimització en l'Enginyeria i la Indústria
  • Aplicacions en Enginyeria del Transport
El perfil de recerca, dins d'un dels anteriors perfils, o transversal a ells, cobriria la formació dels titulats que desitgin seguir la línia de docència universitària i recerca.
Ver más