¿Qué quieres aprender?

Incendis forestals. Ciència i gestió integral

Incendis forestals. Ciència i gestió integral

UDL - Universitat de Lleida. Màsters Oficials

Máster presencial

Lleida


2.748
IVA inc.

Duración : 1 Año

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Lleida
Octubre 2017

Objetivos

El Màster té com a objectiu formar professionals capaços d’avaluar les característiques dels diferents sistemes geoecològics i planificar estratègies de prevenció contra els incendis forestals, que coneguin les característiques i el comportament dels focs i els diferents factors de causa i propagació. D'aquesta manera l'alumne estarà capacitat per dissenyar estratègies de defensa i extinció i per dirigir equips d'emergències professionals. Estaràs capacitat per analitzar el risc d'incendi de les diferents zones forestals, elaborar plans de prevenció i planificar els equips i recursos necessaris per dur a terme labors d'extinció.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a professionals del sector mediambiental o de les enginyeries que vulguin adquirir competències en la gestió integral d'incendis forestals. La formació es realitza al llarg d'un any lectiu i de manera presencial, podràs triar entre la modalitat d'estudi a temps complet o a temps parcial en cas de buscar flexibilitat horària.

Requisitos

Títol universitari de grau europeu o equivalent (Llicenciatures, diplomatures, ...etc.) homologat si pertany a una universitat externa a la UE. Especialitats d'accés directe: explotacions forestals, indústries forestals, monts i qualsevol títol que habiliti per a la professió d'enginyer tècnic forestal. Altre titulats poden accedir amb complements de formació.

Temario completo de este curso

S'adjunta a aquesta informació un document amb el plà d'estudis complet.
El màster compta amb 4 mòduls principals:
  • Mòdul de gestió i tecnologia de focs forestals
  • Mòdul d'especialització
  • Mòdul de pràctiques en empreses
  • Mòdul de treball de fi de màster
Ver más