¿Qué quieres aprender?

SAMHC - Màster Erasmus Mundus en Anàlisi Estructural de Monuments i ...

SAMHC - Màster Erasmus Mundus en Anàlisi Estructural de Monuments i Construccions Històriques

Universitat Politècnica de Catalunya.

Máster presencial

Barcelona


8.000
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar experts en els mètodes d'anàlisis d'estructures i la gestió de la seva restauració. La formació s'orienta a l'anàlisi estructural i dels materials amb la finalitat de trobar les solucions més adequades per a la restauració de les construccions i els monuments arquitectònics. Coneixeràs les tècniques per a l'anàlisi de les estructures, per al comportament de sismes i et formaràs en mètodes d'inspecció i diagnosi. Aprendràs a gestionar un pla de restauració i conservació de materials i estructures i a dissenyar un projecte integrat.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a titulats i professionals del sector de l'enginyeria o l'arquitectura que desitgin adquirir competències per a la gestió del patrimoni arquitectònic i la seva conservació. La formació es cursarà al llarg de 2 anys i de manera presencial a les diferents universitats participants. L'alumne haurà d'aportar un nivell alt d'anglès ja que la formació s'imparteix íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

Estudis d’Enginyeria Civil o qualificacions equivalents. Els arquitectes que vulguin cursar aquest màster hauran de tenir coneixements sòlids sobre estructures. Lògicament, es preveu que els estudiants tinguin un títol en grau superior de quatre o cinc anys. De manera excepcional, es poden acceptar altres títols d’educació superior de 3 anys. Tot i així, aquests estudiants no podran accedir a la Universitat de Pàdua, a Itàlia. Els estudiants de països on l’anglès no sigui la primera llengua hauran de tenir algun dels següents certificats o equivalents: TOEFL, IELTS.

Temario completo de este curso

Aquest programa té una duració d’1 any acadèmic (60 crèdits ECTS) i està acollit de manera rotatòria per diferents partners. El curs (Setembre – Març) es concentrarà en 2 països cada any i el treball de dissertació (Abril – Juliol) està dividit entre les diferents institucions participants. Per als anys imparells el curs es farà a Portugal i a la República Txeca. Per als anys parells, el curs es farà a Itàlia i a Espanya. La dissertació es podrà fer en qualsevol de les institucions participants.

S’espera que els estudiants estiguin a la seu on s’impartirà el curs durant tot el període lectiu i que durant la dissertació es desplacin a una altra universitat. L’itinerari de mobilitat dependrà de les preferències dels estudiants, però també és important mantenir un equilibri entre les institucions. El temari és exactament el mateix, amb independència de l’itinerari que esculli l’alumne.

No s’acceptaran els canvis en els itineraris de mobilitat que s’allunyin dels que han establert des del Consortium, a menys que hi hagi motius excepcionals per sol·licitar-ho. Els estudiants que demanin un canvi d’itinerari hauran de presentar una petició abans de començar el programa. Un cop es comenci, no es permetran modificacions.

El programa d’estudi està format per 8 unitats, amb 6 unitats seqüencials, 1 unitat basada en el projecte i 1 unitat basada en la dissertació. Les unitats són les següents:

Los cambios en el itinerario de movilidad que se aparten de los definidos por el Consortium e informados a los candidatos no serán aceptados, a menos que haya razones excepcionales. Los estudiantes que requieran un cambio de itinerario deberán presentar una petición corroborada antes de empezar el programa. Después de empezar el programa, no se van a permitir cambios.

  • SA1: Història de la Construcció i de la Conservació
  • SA2: Tècniques d’Anàlisi Estructural
  • SA3: Comportament de sismes i dinàmica estructural
  • SA4: Inspecció i diagnosi
  • SA5: Tècniques de reparació i refoçament
  • SA6: Restauració i Conservació de Materials
  • SA7: Projecte integrat
  • SA8: Dissertació
Ver más