¿Qué quieres aprender?

Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra

MasterD Oposiciones

Oposición semipresencial

Pamplona (Navarra) y 23 más


Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Huesca
Pamplona
Logroño
León
Ver más

Requisitos

Tenir la nacionalitat espanyola.Posseir el títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat escolar, FP1 o equivalent.No estar inclòs en el quadre d`exclusions mèdiques per a la convocatòria.Haver complert 18 anys i tenir menys de 35.Alçada mínima d`homes: 1,65 m, dones: 1,60 m.No estar inhabilitat per a l`exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant el corresponent document oficial.Posseir el carnet de conduir, categoria B.Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.

Temario completo de este curso

TEMARI

En MasterD disposaràs del temari actualitzat i adaptat a cada convocatòria. El temari d'oposicions per a mosso consta de 4 blocs dividits en:

  • Coneixements de l'entorn.
  • Institucional.
  • Seguretat i Policia.
  • Actualitat.

A més de la versió clàssica en paper, hem elaborat el teu temari en format online. Tu decideixes com estudiar. Nosaltres et donem ambdues eines, però si prefereixes passar les pàgines del teu temari en paper en comptes de lliscar el dit per la pantalla, no te l'impedirem.Comença avui mateix a estudiar amb MasterD i aconsegueix la teva plaça a los mossos d´esquadra.

Ver más