¿Qué quieres aprender?

Coach emocional

Coach emocional

Belfort Tallers i Natura

Curso presencial

Tarragona


Precio a consultar

aquest taller de coach emocional busca lliurar eines per aprendre a mirar-se, manejar emocions i saber viure de manera saludable i així vèncer temors, ansietat i afeccions emocionals que només condueixen a la frustració.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Tarragona

Temario completo de este curso

La intel • ligència emocional és la capacitat de l'home de poder manejar emocions com la por, dolor, ira, alegria i sorpresa. No obstant això arribar-hi és un procés que requereix entrenament. I és que segons el tipus de llar d'on es procedeixi, així com segons el nivell de vivències i autoestima de les persones, les mateixes assumeixen estils de vida, rols i decideixen camins per assolir els seus objectius

L'home modern busca progressar, té eines com la tecnologia i més oportunitats d'àrees per exercir, però tot i així en elevats percentatges és infeliç o no sap manejar la seva vida en les arestes professional, afectiva i d'aparença.

Per això, aquest taller de coach emocional busca lliurar eines per aprendre a mirar-se, manejar emocions i saber viure de manera saludable i així vèncer temors, ansietat i afeccions emocionals que només condueixen a la frustració.

Data dels tallers: 04.02.2012
Horari: de 19h. a 20h.30

El preu per persona és de 25 euros la sessió.
 

Ver más