Preparació de l´ACTIC nivell mitjà

GRUPAULA
Precio

A consultar

Impartim formació per preparar l’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). El certificat ACTIC permet conèixer el nivell de coneixements que es té en l’ús de les TIC.

Impartición

Curso en Manresa (Barcelona)

Sedes

Manresa

Temario completo de este curso

Impartim formació per preparar l’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). El certificat ACTIC permet conèixer el nivell de coneixements que es té en l’ús de les TIC. Acredita la competència digital, entesa com la combinació de coneixements i habilitats en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, que s’utilitzen per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Aquesta competència ha de permetre un bon ús de l’ordinador i altres dispositius, com per exemple, comunicar-se i participar en xarxes de col·laboració a través d’Internet.

La formació ACTIC s’adreça a qualsevol persona de més de 16 anys que vulgui demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics.

Per a l’obtenció del certificat ACTIC, GRUPAULA ha programat dos cursos de preparació de la prova. Un de nivell bàsic (nivell 1) i un de nivell mitjà (nivell 2), cada un dels quals consta de 12 hores de durada. Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC. Per poder realitzar la prova d'avaluació, cal pagar la taxa legalment establerta.

Ver más

Preguntas a exalumnos (1)

E
05/02/2017
Eva Tarrés Tarrés
Bona tarda, Fa dies que estic buscant cursos per tal de poder examinar-me de ACTIC , ja que ho necessito (amb urgencia) per la feina. He mirat per internet i hem posa que també sou a Berga, es correcta ? necessitaria saber horaris i preu. Gràcies Eva
L
08/02/2017
Lectiva.com

Bona tarda Eva,

 

Per obtenir aquesta informació li recomanem contactar directament amb el centre. Per fer això ha de clickar al botó de "solicitar información" i omplir el formulari. D'aquesta manera el centre es posarà en contacte amb vostè per resoldre els teus dubtes.

 

Salutacions

G
20/04/2017
Gemma
Hola Eva, nosaltres son un centre de Manresa i impartim i examinem alumnes de l' ACTIC, si t' interesa em pots contestar. Gràcies Gemma