Tai-txi: elements estructurals i energetics

Tai-txi: elements estructurals i energetics

UBK Ki Dojo Catalunya

Curso semipresencial

Barcelona


Precio a consultar

El Tai-txi té uns efectes energètics potents més enllà de la simple relaxació i concentració que depenen d’un ús intel•ligent i precís de l’estructura corporal i del coneixement i activació de determinats elements energètics.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

Requisitos

Obert a totes les persones i edats.
Classes tot l’any.
Diversos horaris
Consulta els nostres descomptes

Temario completo de este curso

TALLER DE TAI-TXI: ELEMENTS ESTRUCTURALS I ENERGÈTICS

9 d'abril de 2011

Professor: Jordi J. Serra

De les formes del Tai-txi –el Tai-txi és un Txi-kung marcial- cal esperar-ne uns efectes energètics potents més enllà de la simple relaxació i concentració, dues coses enormement positives que les formes ja ens aporten pel seu vessant de meditació ambulant.

Aquests efectes energètics depenen (1) d’un ús intel•ligent i precís de l’estructura corporal, i (2) del coneixement i activació de determinats elements energètics durant l’execució de les formes. El taller està dedicat a aquest autèntic tresor amagat del Tai-txi.

Obert a tothom (tant principiants com avançats).

HORARI: 10.30h-14.00h

PREU ESPECIAL si fas el Taller de tai-txi: elements estructurals i energètics (matí) i el Taller de tai-txi: aplicacions (tarda).

LLOC: UBK Ki Dojo Catalunya.

UBK Ki Dojo Catalunya és un centre especialitzat en tai-txi, txi-kung, aikido, meditació i salut emocional per al desenvolupament personal. Més de 25 anys d'experiència avalen l'ensenyament de qualitat d'UBK. Centre acreditat oficialment per la Ki No Kenkyukai International Association, pel Consell Superior d'Esports i pel Comitè Olímpic Espanyol.

Ver más