¿Qué quieres aprender?

Com el·laborar un pla de màrqueting digital & analítica web i ...

Com el·laborar un pla de màrqueting digital & analítica web i pla de màrquting digital

Merit School

Curso subvencionado online


Gratis

Duración : 5 Meses

"Amb aquest itinerari formatiu, a identificarem els mitjans digitals per a desenvolupar un pla d’ e-màrqueting. Aprendrem a comparar i sel·leccionar els canals i eines digitals per a dissenyar un pla d’ e-màrqueting. Organitzarem els recursos tècnics, humans i materials per a desenvolupar les accions del pla de màrqueting. I finalment, farem ús de tècniques i eines de gestió per a implementar-lo. Amb l’Analítica Web i pla de màrqueting digital aprendràs a mesurar resultats de màrqueting digital; accions en xarxes socials, SEO, SEM, mail màrqueting. Fixaràs i aconseguiràs objectius SMART en màrqueting digital, així com entendre el valor de les KPI i la seva aplicació en projectes digitals.

Més específicament; conèixer i saber aplicar les eines d’analítica web, entendre la importància de les mètriques per a l’èxit en entorns digitals, entendre com funciona un projecte web i a treure-li partit, fixar els objectius d’un projecte Online i portar un seguiment dels mateixos, gestionar el nostre blog, web, anuncis i xarxes socials de manera més eficient, aprendre a analitzar i buscar casos d’èxit Online, analitzar altres projectes online i el seu posterior impacte i aprendre a crear i aplicar un Pla de Màrqueting Digital mitjançant tècniques d’Analítica web."

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Identificar els mitjans digitals per a desenvolupar un pla de e-màrqueting. Comparar i sel·leccionar els canals i eines digital per a dissenyar un pla de e-màrqueting. Aprendre a mesurar resultats de Màrqueting Digital: accions en xarxes socials, SEO, SEM, mail Màrqueting. Aprendre a fixar i aconseguir objectius SMART en Màrqueting Digital. Entendre el valor de les KPI i la seva aplicació en projectes Digitals.

A quién va dirigido

Aquest curs va dirigit a professionals amb una activitat lligada a la presència digital de la seva organització o empresa, marca o perfil professional, tant des del punt de visita de la comunicació com del màrqueting, i adaptats al treball dins l’entorn on-line. El curs va dirigit a qualsevol persona que vulgui adquirir competències professionals relacionades amb el màrqueting digital. Les habilitats associades amb l’analítica web són algunes de les més demandades per moltes empreses que han comprès l’enorme potencial del les xarxes socials i les botigues online, entre altres.

Requisitos

Sin requisitos

Temario completo de este curso

1. Comunicació digital i mitjans digitals 2. Principals canals digitals per promoure la venda online 2.1. Publicitat on-line en pantalla. 2.2. Vídeo. 2.3. Màrqueting móvil. 2.4. Responsive Websites. 2.5. E-mail màrqueting. 2.6. Màrqueting de reus socials. 2.7. Màrqueting d’afiliació. 3. Eines per a millorar els resultats de les accions de e-màrqueting 3.1. Eines de publicitat online. 3.2. Eines de distribució en línea. 3.3. Eines per processar els pagaments online. 3.4. Eines de servei al client online. 3.5. Creació de continguts. 3.6. Eines per a la publicitat a les xarxes socials. 3.7. Màrqueting de correu electrònic. 3.8. Màrqueting de motors de cerca (SEM) com Google AdWords. 3.9. Eines d’optimització. 4. Assignació i organització de recursos disponibles per a la implementació de les activitats de l’e-màrqueting 4.1. Concepte del pressupost de màrqueting. 4.2. Etapes d’el·laboració del pressupost. 4.3. Construcció del pressupost. 4.4. Planificació pressupostària: la ratio de conversió. 4.5. Programa de treball i estratègies d’anàlisi. 1. Fixar els objectius d’un projecte Online: Acquisition, engagement, conversion, loyalty 2. Sense analítica estem cecs 3. El mètode Lean: fail fast, fail cheap 4. El Pla de Màrqueting Digital 4.1. Auditoria. 4.2. Estudi de la competencia. 4.3. Anàlisi DAFO. 4.4. Anàlisi de l’Audiència. 4.5. Fixar Objectius: SMART goals i KPI. 4.6. Tècniques de Màrqueting Digital a curt, mitjà i llarg termini. 4.7. Fixar un calendari d’implementació. 4.8. Fixar un pressupost. 4.9. Avaluar el Pla de Màrqueting Digital. 5. Analítica Web aplicada a Xarxes Socials 6. Analítica Web aplicada a Botigues Virtuals 7. Analítica Web aplicada a projectes SEO 8. Eines per a analitzar 8.1. Connectar WordPress amb Google Analytics i Webmasters. 8.2. Connectar WordPress amb MailChimp, Hootsuite, Facebook Insights, Twitter Analytics, Instagram Analytics, LinkedI
Ver más