¿Qué quieres aprender?

Acompanyament durant el procés de dol

Acompanyament durant el procés de dol

Fundación Pere Tarrés

Curso a distancia


Gratis

"Per poder realitzar correctament la preinscripció a aquest curs, cal emplenar i adjuntar el document “Annex I” en fer la petició de matricula.



El document en PDF, que pots descarregar a continuació, cal escanejar-lo degudament emplenat i signat validant la capçalera amb les dades del curs al qual es fa la preinscripció."

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

"Objectius generals: - Descriure que és el procés de dol. - Conèixer les habilitats necessàries per poder acompanyar les persones i les famílies que viuen un procés de dol. Objectius específics: - Revisar la visió sobre les pèrdues i de la mort en les diferents cultures. - Identificar els diferents tipus de pèrdues. - Identificar les diferents fases del procés de dol. - Adquirir eines per iniciar-se en l' acompanyament a les persones que es troben en situació de dol."

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament. Queden excloses persones amb contracte inclòs en l'àmbit d'aplicació dels acords de formació de les administracions públiques i que cotitzen a la Seguretat Social en concepte de formació professional per a l'ocupació.

Requisitos

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Temario completo de este curso

1. La visió de les pèrdues i de la mort en les diferents cultures 1.1. Visió de les diferents cultures 1.2. Espiritualitat – religió –pèrdua- mort 2. Pèrdues 2.1. El significat de pèrdua 2.2. Tipus de pèrdua 3. Procés de dol 3.1. Definició de procés de dol 3.2. Tipus de dol. 3.3. Fases del procés de dol. 4. L'acompanyament a la persona i la família que viuen un procés de dol 4.1. Necessitats de la persona i la família. 4.2. Eines per saber actuar davant de cada fase del procés de dol. 5. El professional de la salut davant el procés de dol 5.1. Com se sent el professional que realitza l'acompanyament? 5.2. Eines que faciliten iniciar-se correctament en l'acompanyame
Ver más