¿Qué quieres aprender?

ACTIC 2 (nivell bàsic i Mitjà) Tecnologia digital i ús de ...

ACTIC 2 (nivell bàsic i Mitjà) Tecnologia digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu.

Escola Sant Gervasi, SCCL

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Mollet Del Valles (Barcelona)


Gratis

Duración : 10 Días

ACTIC

Es tracta d’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i Comunicació. Un certificat emès per la Generalitat de Catalunya que permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar, davant de qualsevol instància pública o privada, els seus coneixements, habilitats i actituds a l’hora de fer un ús segur i crític de les TIC.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Mollet Del Valles
Marzo 2022

Objetivos

Preparació per ús de les funcions bàsiques d'un equip informàtic i del seu sistema operatiu, amb aplicació dels fonaments de la tecnologia digital. Utilitzar les funcions bàsiques d’un equip informàtic i del seu sistema operatiu aplicant els fonaments de la tecnologia digital.

A quién va dirigido

Poden participar en les accions formatives persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal ERTO com a conseqüència de la crisis derivada de la COVID-19,les persones ocupades, així com persones en situació d'atur dins del límits definits a les bases reguladores.

Temario completo de este curso

Utilitzar les funcions bàsiques d’un equip informàtic i del seu sistema operatiu aplicant els fonaments de la tecnologia digital.
Continguts:
1. Conceptes bàsics de les TIC i principals eines que es basen en les TIC. Principals tipus de tecnologia de connectivitat i les seves característiques bàsiques
2. Components principals d’un ordinador i les seves funcions i empra els perifèrics principals
Ver más