¿Qué quieres aprender?

Curs Subvencionat Online: Anglès intermig

Curs Subvencionat Online: Anglès intermig

FIAC IDIOMES

Curso subvencionado para trabajadores online


Gratis

Duración : 3 Meses

Adquireix un nivell intermedi de l'idioma. Seràs capaç de comprendre els punts essencials i els detalls que tinguin més rellevància per tu.

Tindràs la capacitat de comprendre, expressar i interactuar tan de forma escrita o oral.

Podràs interactuar amb expressions d'ús freqüent sobre temes genèrics i concrets.

En acabar el nivell B1, utilitzaràs l'idioma amb certa seguretat i podràs fer front a situacions que es produeixin en països de parla anglesa.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

A quién va dirigido

A treballadors en actiu, en ERTO o en ERO i autònoms que hagin assolit un nivell A2D

Requisitos

Certificat oficial amb el nivell A2 finalitzat o prova de nivell a la nostra web, i la següent documentació: • El DNI. • La nòmina. Es poden tapar els imports, però s’ha de veure sencera (Treballadors en actiu). • Document DARDO (Persones en situació d’atur). • Document SEPE (Persones en ERTE). • Rebut d’autònoms (Treballadors autònoms).

Temario completo de este curso

Comprensió oral
- Comprendre el sentit general, els punts principals i informació específica de textos orals (intervencions, debats, conferències, instruccions, narracions) sobre temes generals, d'actualitat o de la seva especialitat, transmesos de viva veu, en un registre estàndard, de manera clara, a velocitat mitjana i amb possibilitat d'aclariments.- Comprendre i identificar la informació essencial, els punts principals i els detalls rellevants de textos orals emesos per mitjans tècnics, sobre assumptes de caràcter general, d'actualitat o relacionats amb la seva especialitat, en registre estàndard, de manera clara, a velocitat mitjana i amb possibilitat d'algun aclariment o repetició.
Expressió oral
- Expressar-se amb adequació, eficàcia i amb raonable fluïdesa, precisió i correcció en una àmplia gamma de situacions i temes, narrant i descrivint experiències, sentiments i esdeveniments, transmetent informació, presentant un tema conegut i justificant les pròpies opinions.
- Plantejar el discurs de manera coherent i clara, organitzat i cohesionat amb flexibilitat, encara que de manera senzilla, podent ser evident l'accent estranger i les pauses per a planejar el discurs o corregir errors.
Comprensió escrita
- Identificar el tema, els punts principals, el fil argumental, els detalls rellevants i les conclusions de textos clars i ben organitzats sobre temes generals actuals o relacionats amb la seva especialitat, així com d'instruccions fàcils, reconeixent el tipus de text i el registre estàndard, formal o informal.
- Localitzar informació específica en textos més extensos, procedents de diferents fonts, amb la finalitat de fer una tasca concreta.
Expressió escrita
- Escriure textos senzills sobre temes quotidians o d'interès personal, adequats a la situació de comunicació, raonablement correctes i amb un repertori d'elements lingüístics suficients per a donar i transmetre informació, expressar opinions, sentiments i impressions personals, narrar, descriure, justificar, parafrasejar i sintetitzar informació de manera coherent i amb una organització i cohesió senzilles però eficaces.
Interacció oral i escrita
- Participar i reaccionar de manera adequada, amb una certa seguretat i fluïdesa en una àmplia gamma de situacions, fins i tot poc habituals i sobre assumptes d'actualitat, que requereixin intercanvi d'opinions i d'informació detallada, comprenent gairebé tot el que es diu al seu voltant, sempre que es pronunciï amb claredat, no s'usi un llenguatge molt idiomàtic i existeixipossibilitat d'algun aclariment i cooperació per part dels interlocutors.
- Comprendre i escriure notes, missatges o cartes per a transmetre informació i idees prou precises sobre temes concrets o esdeveniments, reals o imaginaris, adequant-se a la situació de comunicació, respectant raonablement les convencions del llenguatge escrit i cuidant la coherència i cohesió dels textos
Ver más