¿Qué quieres aprender?

Cos de Bombers de Catalunya

Cos de Bombers de Catalunya

MasterD Oposiciones

Oposición online


Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Requisitos

-Nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea. -Tenir 16 anys i no superar els 65. -Posseir el graduat escolar, FP I o equivalent. -Posseir el permís de conduir C. -Posseir la capacitat física i psíquica necessàries per exercir les funcions pròpies de les places que cal cobrir.

Temario completo de este curso

Vols ser bomber a Catalunya? Segurament, deus saber que, a més de ser una professió gratificant, es tracta també d'una professió molt ben remunerada. Si aproves les oposicions de bomber i aconsegueixes una plaça, cobraràs aproximadament 2.300 €* al mes amb la seguretat que es tracta d'una feina per a tota la vida. A Master-D et preparem per a les proves teòriques. A més, a Master-D també et preparem per a l'entrevista personal a partir de casos reals.
A més, a Master-D també et preparem per a l'entrevista personal a partir de casos reals.
No t'ho pensis més i prepara't per superar les oposicions de bomber. Tindràs un bon sou i treballaràs per a la societat. Ser funcionari és la millor opció per estabilitzar el teu futur professional. Trobar una feina fixa a Catalunya és ara possible amb l'ajuda de Master-D, experts en la preparació d'oposicions. Fa més de 15 anys que ajudem les persones a assolir la seva meta professional.
CARACTERÍSTICAS DEL CURSO
  • Flexibilidad horaria
    Nos adaptamos a ti
  • Atención individualizada
    Entrenador Personal
  • Temarios
    Material constantemente actualizado
  • Sistema p8.10
    Exigimos al menos, notas iguales a 8 sobre 10
  • Campus virtual
    Learnnity: tu comunidad del aprendizaje
Ver más