¿Qué quieres aprender?

Oposicions als Ajuntaments. Administració

Oposicions als Ajuntaments. Administració

Triangle Acadèmia

Oposición online


750
IVA exento

Duración : 6 Meses

Els diferents ajuntaments convoquen nombroses places de personal auxiliar i d'administració, tant de funcionaris com de personal interí.

Les tasques a desenvolupar: col·laborar en la realització de dades d’informes, propostes, expedients, control, seguiment, registre i arxiu d’expedients i documentació, ús de terminals d’ordinador, tractament de textos; comprovació i realització de càlculs i operacions de comptabilitat de dificultat mitjana, etc.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Requisitos

Tenir complerts els 18 anys i no superar l’edat de jubilació, nacionalitat espanyola i posseir el títol de Batxillerat o equivalent (administratius) o el graduat o equivalent (auxiliars).

Temario completo de este curso

Tipus de proves: qüestionari sobre temari específic i supòsits pràctics, certificat ACTIC i coneixements de llengua catalana i castellana.

Informació del curs: disposem de material propi molt actualitzat tant teòric com pràctic i de professorat vinculat a les pròpies institucions on es realitza la convocatòria. La metodologia cíclica del curs permet la incorporació del candidat en qualsevol moment de l’any.

Ver más