¿Qué quieres aprender?

Ciència i tecnologia aeroespacial

Ciència i tecnologia aeroespacial

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya. BARCELONATECH

Máster presencial

Barcelona


4.599
IVA inc.

Duración : 3 Semestres

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar professionals que puguin dedicar-se a la recerca per dissenyar projectes i millores en el sector aeroespacial, i que tinguin uns coneixements tècnics superiors i de qualitat. Et formaràs en les característiques i el comportament dels materials aplicats a l'àmbit aeroespacial, et formaràs en sistemes espacials d'enginyeria i en mètodes numèrics per a sistemes d'enginyeria aeroespacial. Tot això amb la finalitat d'aplicar els resultats de les recerques de manera pràctica en el sector de la innovació aeroespacial.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a titulats i professionals en enginyeria que desitgin formar-se en el camp de la recerca R+D+I en l'àmbit aeroespacial. La formació es realitza al llarg d'un any i de manera presencial. L'alumne haurà de poder acreditar un bon nivell d'anglès ja que la formació s'imparteix íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

Titulació de grau universitari europea o equivalent (Llicenciatura, enginyeria, ... etc.) homologat si s'ha obtingut en una universitat estrangera a la Unió Europea. Titulats en alguna d'aquestes titulacions: física, química, matemàtiques, biologia, geologia, telecomunicacions, camins, canals i ports, aeronàutica, industrials i altres enginyeries.

Temario completo de este curso

Es complementa aquesta informació amb un document adjunt amb el plà d'estudis complet.
Les matèries obligatòries del màster (30 ECTS) són:
  • Aerospace materials
  • Analog and digital signal processing
  • Broadening of fundamentals in aerospace
  • Numerical methods for systems of Aerospace Engineering
  • Space Systems Engineering
Ver más