¿Qué quieres aprender?

Grau Mitjà d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques

Grau Mitjà d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques

Salesians Sant Vicenç Dels Horts

Ciclo formativo presencial

Sant Vicenç Dels Horts (Barcelona)


Precio a consultar

Duración : 2 Años

Aquests estudis estan adreçats a la formació de professionals tècnics en instal•lacions elèctriques tant industrials com d’edificis i habitatges. Aprendràs a muntar i mantenir infraestructures de telecomunicació en edificis, instal·lacions elèctriques de baixa tensió, màquines elèctriques i sistemes automatitzats.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Sant Vicenç Dels Horts

Requisitos

Títol de Graduat en ESO o similar / FP1 / BUP. Haver superat prova d’accés.

Temario completo de este curso

MÒDULS:
M1 Automatismes industrials.Els alumnes aprendran automatismes elèctrics, electropneumàtics, pneumàtics i PLC’s aplicats al món industrial.
M2 Instal·lacions elèctriques interiors.Es realitzen instal·lacions elèctriques interiors en edificis d’habitatges, locals, oficines i industries, aplicant el REBT i documentant les instal•lacions fetes.
M3 Instal·lacions de distribució.Adquiriràs coneixements sobre els centres de transformació, línies elèctriques de baixa tensió i instal·lacions d’enllaç.
M4 Infraestructures comunes de telecomunicació en habitatges i edificis.Es realitzen Instal·lacions amb equips de telefonia interior, intercomunicació i antenes.
M5 Instal·lacions domòtiques.Es realitzen instal·lacions domòtiques amb diferents tecnologies.
M6 Instal·lacions solars fotovoltaiques.Adquiriràs coneixements sobre el muntatge i el manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques.
M7 Màquines elèctriques.Adquiriràs coneixements de sistemes electrotècnics de potència amb transformadors, generadors i motors.
M8 Instal·lacions elèctriques especials.Adquiriràs coneixements d’instal·lacions d’enllumenat exterior i de receptors amb característiques especials.
M9 Electrònica.Adquiriràs coneixements sobre electrònica digital no programable i analògica.
M10 Electrotècnia.Adquiriràs coneixements sobre les eines i els conceptes necessaris per poder analitzar els diferents circuits elèctrics.
M11 Formació i orientació laboral.Aquest mòdul introdueix l’alumne en el món del treball. Currículums, entrevistes, contractes, nòmines,…S’explica a l’alumne els riscos propis del sector elèctric.
M12 Empresa i iniciativa emprenedora.El mòdul dóna a conèixer els principals aspectes necessaris per crear i gestionar la nostra empresa.
M13 Anglès tècnic.Aquest mòdul treballa l’anglès tècnic.
M14 Síntesi.Aquest mòdul consisteix en realitzar un projecte final de cicle.
M15 Formació en centres de treball.La realització d’aquest mòdul es desenvolupa en una empresa del sector.M16 Mòdul Dual:Desenvoluparàs projectes en format ABP’s (aprenentatge basat en problemes) sobre instal·lacions elèctriques i automàtiques.
Ver más