¿Qué quieres aprender?

MOS 77-725: Microsoft Word 2016 nivell inicial

MOS 77-725: Microsoft Word 2016 nivell inicial

Fundación Pere Tarrés

Curso a distancia


Gratis

"Per poder realitzar correctament la preinscripció a aquest curs, cal emplenar i adjuntar el document “Annex I” en fer la petició de matricula.



El document en PDF, que pots descarregar a continuació, cal escanejar-lo degudament emplenat i signat validant la capçalera amb les dades del curs al qual es fa la preinscripció."

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Entendre, comprendre i realitzar operacions per l’ús professional de l’eina Microsoft Word 2016, tals com la creació i administració de documents, aplicació de format al text, paràgrafs i seccions, creació de taules i llistes, aplicacions de referències i inserció i edició d’objectes.

A quién va dirigido

"Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes i personal de l'administració pública. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament."

Requisitos

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Temario completo de este curso

1. Crear i administrar documents. 1.1. Crear documents. 1.2. Desplaçar-se entre documents. 1.3. Aplicar format als documents. 1.4. Personalitzar les opcions i vistes dels documents. 1.5. Imprimir i guardonar documents. 2. Aplicar format a text, paràgrafs i seccions. 2.1. Inserir texts i paràgrafs. 2.2. Aplicar format a texts i paràgrafs. 2.3. Ordenar i agrupar texts i paràgrafs. 3. Crear taules i llistes. 3.1. Crear taules. 3.2. Modificar taules. 3.3. Crear i modificar llistes. 4. Crear i administrar referències. 4.1. Crear i administrar marcadores de referències. 4.2. Crear i administrar referències senzilles. 5. Inserir i aplicar format a objectes. 5.1. Inserir elements gràfics. 5.2. Aplicar format a elements gràfics.
Ver más