¿Qué quieres aprender?

Especialista en QGIS aplicat al medi ambient

Especialista en QGIS aplicat al medi ambient

ESEP Dual.

Curso presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 1 Mes

Amb aquest curs de EOCO092PO Especialista en QGIS Aplicat al Medi Ambient s'ofereix a l'alumne una especialitat formativa de la Família Professional de l'Edificació i Obra Civil. Amb aquest curs l'alumne serà capaç d'usar QGIS i els sistemes de Informació Geogràfica (GIS), amb la finalitat d'aplicar-los a la gestió ambiental mitjançant el maneig de vectorials i dades ràster, així com la reproducció d'anàlisis espacials i cartografia.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Marzo 2023

A quién va dirigido

Dones de municipis menors de 30000 habitants i que vulguin millorar les seves competències digitals

Requisitos

Estar en situació d'atur amb inscripció a l'oficina de treball de la Generalitat, i si està en actiu, documentació laboral

Temario completo de este curso

MF_1: Introducció als sistemes d'informació geogràfica.; MF_2: Dades vectorials. Visualització de la informació.; MF_3: Sistemes de coordenades. Projeccions.; MF_4: Model de dades vectorials. Edició.; MF_5: Model de dades vectorials. Relació de taules.; MF_6: Introducció a la base de dades.; MF_7: Geoprocessament amb dades vectorials.; MF_8: Anàlisi espacial amb dades ràster.; MF_9: Anàlisi espacial avançat.; MF_10: Estudi hidrològic i anàlisi multicriteri.; MF_11: Recursos i fonts d'informació.; MF_12: Generació de cartografia.; MF_13: Visualització 3D.
Ver más