¿Qué quieres aprender?

PAP -SELECTIVIDAD

PAP -SELECTIVIDAD

Acadèmia Accés

Curso presencial

BARCELONA (Barcelona)


hasta 150 €

Duración : 9 Meses

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

BARCELONA

Objetivos

El objetivo es ayudar al máximo a la superación o mejora de la nota de estas pruebas de los alumnos.

A quién va dirigido

El curso va dirigido a todos aquellos alumnos que quieran acceder a un grado de Educación infantil o primaria.

Requisitos

Ser estudiante que quiera acceder a un Grado en Educación infantil o primaria.

Temario completo de este curso

MATERIAL ACADÈMIC

  • Tots els nostres professors elaboren materials didàctics propis, tant teòrics com pràctics, adaptats i renovats anualment que recolzen les explicacions de les classes, ressalten els aspectes més importants i ajuden als alumnes amb exàmens d’altres convocatòries, exercicis típics d’examen,... materials que tenen per finalitat complementar les explicacions de les classes i ajudar al màxim a la superació o a la millora de la nota d’aquestes proves.
  • Els alumnes tenen accés a l'Aula Virtual de l'Acadèmia Accés, on trobaran tots els materials del curs, la programació, exercicis, solucions,... En la Modalitat Online, els alumnes tenen flexibilitat horària total per conectar-se a l'Aula Virtual, fer consultes als tutors i presentar les tasques i avaluacions requerides. Es realitzaran entre 4 i 6 classes en directe per explicar els punts claus de la matèria i resoldre dubtes. Aquestes classes es gravaran i estaran a l'Aula Virtual, on es podran veure en qualsevol moment del curs.


FORMACIÓ DE QUALITAT I ATENCIÓ PERSONALITZADA

  • El nostre principal objectiu és oferir una formació de qualitat. Per aconseguir-ho, la relació amb els alumnes és totalment individualitzada, els grups són reduïts i els professors són professionals titulats i especialitzats i amb una llarga experiència impartint cursos per a l’accés a la universitat.
  • A més, realitzem una avaluació continuada a través de la pràctica constant d’exàmens, per tal que l’alumne prengui consciència de la seva situació, i guanyi seguretat de cara a l’examen oficial. Durant el curs, també realitzem simulacres reals d’examen, el que proporciona confiança i experiència per resoldre els exàmens amb temps limitat.


SUPORT I SEGUIMENT DEL TUTOR

  • Cada alumne té accés directe i personal al tutor del curs. Aquest, realitza el seguiment acadèmic de tots els alumnes, i ofereix orientació i assessorament al llarg de tot el curs.
  • A més, ajuda a solucionar els problemes o les inquietuds que puguin sorgir, dóna suport a tot el procés d’aprenentatge i atén individual i personalment qualsevol qüestió que l’alumne necessiti plantejar. Si cal, oferim la possibilitat de fer un reforç acadèmic d’aquells aspectes de les matèries que l’alumne necessiti.


MATRÍCULA A LES PROVES D’ACCÉS I SEGUIMENT POSTERIOR

  • Tots els alumnes disposaran en tot moment de la suficient informació relativa al funcionament i continguts de les proves d’accés, així com d’un servei gratuït d’orientació sobre els estudis universitaris i la Universitat en general.
  • Nosaltres ens encarreguem d'ajudar als alumnes en el procés d’inscripció a l’examen. Serà imprescindible, però, que l’alumne estigui al corrent de pagament. Un cop acabat el curs, el tutor també s’encarregarà d’orientar i ajudar als alumnes que ho desitgin en el procés de pre-inscripció universitària.
Ver más

Preguntas a exalumnos (1)

Hola, me preguntaba si en esta academia puedo prepararme tanto para las PAP como para las PAU (solo específicas) a la vez. Gracias.