¿Qué quieres aprender?

EGIPCI CLÀSSIC Egipci-Mitjà II

EGIPCI CLÀSSIC Egipci-Mitjà II

ELC - ESCOLA DE LLENGÜES CLÀSSIQUES

Curso online


248

Duración : 1 Semestre

COMPETÈNCIES I OBJECTIUSCONTINGUTSMETODOLOGIAAVALUACIÓBIBLIOGRAFIA

Egipci-Mitjà II

Justificació

Després d'una primera immersió en la llengua egípcia, continuem aprofundint en ella i en el seu ús, el qual es va estendre durant gran part de la història egípcia. Durant el curs s'introduiran nous elements de gramàtica i vocabulari, mantenint els estudiats en el curs d'introducció. Continuarem aprofundint en la fórmula d'ofrenes, presentant alhora, la fórmula d'adoració. Mantindrem la traducció i estudi d'aquestes fórmules a través d'objectes funeraris i parets de temples i tombes, que permetran a l'alumne/a, una vegada acabat el curs, poder identificar-los per si mateix/a.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Coneixements: 1. Adquirir nocions de la gramàtica de l'egipci-mitjà. 2. Conèixer alguns elements de vocabulari vinculat a fórmules religioses. 3. Dominar la terminologia tècnica de lingüística requerida per aquest nivell. 4. Consolidar els coneixements adquirits al llarg del primer curs. Habilitats: 1. Familiaritzar-se amb els signes jeroglífics. 2. Reconèixer les fórmules fixes d'ofrenes i d'adoració. 3. Capacitat per a poder identificar alguns signes i paraules jeroglífiques en la iconografia egípcia. 4. Analitzar morfosintàcticament estructures sintàctiques. 5. Diferenciar entre les diferents estructures estudiades.

Requisitos

És necessari haver cursat Egipci clasic I.

Temario completo de este curso

-Consolidació de tot l'après fins al moment tant a nivell de gramàtica com les fórmules d'ofrena.
-Gramàtica Els demostratius. Els pronoms personals: pronoms dependents i pronoms independents. Les preposicions complexes i nisbades. Les oracions egípcies: oracions coordinades i subordinades. Construcció “m” d'equivalència. Les formes verbals: forma de passat, forma passiva present i passat i participi actiu.
-Fórmules, titulatura i divinitats: Les fórmules d'adoració La titulatura reial II: Reis i Reines. (titulatura diversa) Algunes divinitats: Noms i Epítets.
Ver más