¿Qué quieres aprender?

EGIPCI CLÀSSIC Egipci-Mitjà III

EGIPCI CLÀSSIC Egipci-Mitjà III

ELC - ESCOLA DE LLENGÜES CLÀSSIQUES

Curso online


248

Duración : 1 Semestre

L’endinsament en la llengua egípcia continua en aquest curs on s’aprofundirà en alguns dels temes de gramàtica ja presentats, descobrint-ne nous detalls, i es presentaran nous elements tant a nivell gramatical com de vocabulari, completant els elements principals de la gramàtica de l’Egipci-Mitjà. A més, es continuarà el treball epigràfic a través de les fórmules d’ofrena i les fórmules d’adoració, estudiant els textos d’objectes funeraris i de parets de tombes i temples, familiaritzant-nos amb ells, i possibilitant-ne la posterior identificació i lectura a nivell personal al consultar imatges o visitar museus.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Coneixements: 1. Adquirir nocions de la gramàtica de l'egipci-mitjà. 2. Conèixer alguns elements de vocabulari vinculat a fórmules religioses. 3. Dominar la terminologia tècnica de lingüística requerida per aquest nivell. 4. Consolidar els coneixements adquirits al llarg dels dos primers cursos. 5. Conèixer les diferents eines per a poder treballar de forma autònoma amb elements nous. Habilitats: 1. Familiaritzar-se amb les diferents lectures dels signes jeroglífics. 2. Reconèixer les fórmules fixes d'ofrenes i d'adoració i poder-les traduir. 3. Capacitat per a poder identificar alguns signes i paraules jeroglífiques en la iconografia egípcia. 4. Familiaritzar-se amb les diferents eines per a desxifrar nous signes i vocabulari egipci de forma autònoma. 5. Analitzar morfosintàcticament estructures sintàctiques. 6. Diferenciar entre les diferents estructures estudiades.

Requisitos

És necessari haver cursat Egipci-Mitjà I i II.

Temario completo de este curso

L’endinsament en la llengua egípcia continua en aquest curs on s’aprofundirà en alguns dels temes de gramàtica ja presentats, descobrint-ne nous detalls, i es presentaran nous elements tant a nivell gramatical com de vocabulari, completant els elements principals de la gramàtica de l’Egipci-Mitjà.
A més, es continuarà el treball epigràfic a través de les fórmules d’ofrena i les fórmules d’adoració, estudiant els textos d’objectes funeraris i de parets de tombes i temples, familiaritzant-nos amb ells, i possibilitant-ne la posterior identificació i lectura a nivell personal al consultar imatges o visitar museus.
Ver más