¿Qué quieres aprender?

PREPARACIÓ PER A LES PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT +25 (PAU)

PREPARACIÓ PER A LES PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT +25 (PAU)

Acadèmia Accés

Curso online


hasta 150 €

Duración : 8 Meses

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Poden presentar-se a les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys els candidats que reuneixin els requisits següents: Els candidats han de tenir 25 anys l’any natural en que realitzaran la prova. No tenir superades les PAU (o equivalent). No tenir un títol de tècnic superior de formació professional o equivalent. No tenir cap titulació universitària. Para 45: Tenir 45 anys en l’any natural en què es realitzarà la prova. No posseir cap titulació o qualsevol altre requisit general d’accés que habiliti per accedir a la universitat.

A quién va dirigido

alumnes que vulguin accedir a la universitat que tinguin més de 25 i 45 anys i que no tinguin cap titulació que els acrediti per entrar (ja sigui Selectivitat, grau superior o un altre grau universitari)

Requisitos

Alumnes més grans de 25/45 anys que volguin presentar-se a les proves d' accés a la universitat que no tenguin cap titulació que acrediti l'accés directe, ja sigui un grau superior, la selectivitat o un altre grau universitari acabat.

Temario completo de este curso

MATERIAL ACADÈMIC Des de l’any 1993, hem anat elaborant materials didàctics propis, tant teòrics com pràctics, adaptats i renovats anualment que recolzen les explicacions de les classes, ressalten els aspectes més importants i ajuden als alumnes amb exàmens d’altres convocatòries, exercicis típics d’examen,... materials que tenen per finalitat complementar les explicacions de les classes i ajudar al màxim a la superació o a la millora de la nota d’aquestes proves. Els alumnes tenen accés, en tot moment, a l'Aula Virtual de l'Acadèmia Accés, on trobaran tots els materials del curs. FORMACIÓ DE QUALITAT I ATENCIÓ PERSONALITZADA El nostre principal objectiu és oferir una formació de qualitat. Per aconseguirho, la relació amb els alumnes és totalment individualitzada, els grups són reduïts i els professors són professionals titulats i especialitzats i amb una llarga experiència impartint cursos per a l’accés a la universitat. A més, realitzem una avaluació continuada a través de la pràctica constant d’exàmens, per tal que l’alumne prengui consciència de la seva situació, i guanyi seguretat de cara a l’examen oficial. Durant el curs, també realitzem simulacres reals d’examen, el que proporciona confiança i experiència per resoldre els exàmens amb temps limitat.
SUPORT I SEGUIMENT DEL TUTOR Cada alumne té accés directe i personal al tutor del curs. Aquest, realitza el seguiment acadèmic de tots els alumnes, i ofereix orientació i assessorament al llarg de tot el curs. A més, ajuda a solucionar els problemes o les inquietuds que puguin sorgir, dóna suport a tot el procés d’aprenentatge i atén individual i personalment qualsevol qüestió que l’alumne necessiti plantejar. Si cal, oferim la possibilitat de fer un reforç pedagògic d’aquelles matèries que l’alumne necessiti.
MATRÍCULA A LES PROVES D’ACCÉS I SEGUIMENT POSTERIOR Tots els alumnes disposaran en tot moment de la suficient informació relativa al funcionament i continguts de les proves d’accés, així com d’un servei gratuït d’orientació sobre els estudis universitaris i la Universitat en general. Nosaltres us ajudarem en tot el procés d’inscripció a l’examen. Un cop acabat el curs, el tutor també s’encarregarà d’orientar i ajudar als alumnes en el procés de pre-inscripció universitària.
Oferirm les opcions de cursos presencials, virtuals i online.
En cas de dubte o aclaración també podeu consultar la nostra pàgina web (www.academia-acces.com), trucar al 93 266 02 48 o bé enviar un whatsapp al 658 975 878.
Ver más