¿Qué quieres aprender?

COMT0110_MF0246_Organització d'un sistema d'informació de consum

COMT0110_MF0246_Organització d'un sistema d'informació de consum

PIMEC Formació

Curso subvencionado a distancia


Gratis

Al llarg del curs, els participants desenvoluparan habilitats essencials per a aplicar mètodes efectius, utilitzar aplicacions informàtiques especialitzades i elaborar documents precisos i professionals en l'àmbit del consum i els drets del consumidor.

El mòdul formatiu "MF0246_Organització d'un sistema d'informació de consum" és un dels mòduls formatius transversals pertanyent a Certificats de Professionalitat de la família professional "Comerç i Màrqueting". L'objectiu al realitzar aquesta formació serà . Els alumnes que cursin la formació amb aprofitament i superin la prova final del mòdul obtindran una "acreditació parcial acumulable".

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Aplicar els mètodes d'obtenció d'informació relacionada amb el consum de béns i serveis Aplicar els procediments i mètodes per a organitzar, tractar i arxivar la informació/documentació de consum utilitzant amb eficàcia aplicacions informàtiques de tractament i arxiu de la informació Analitzar la informació i documentació relacionades amb el consum i drets del consumidor o usuari de béns i serveis Elaborar documents específics sobre consum, integrant dades, textos i gràfics, amb l'organització, format i presentació adequats

A quién va dirigido

Dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. Persones aturades inscrites com a demanant d’ocupació i treballadors de l'Administració Pública, places limitades.

Requisitos

Títol de Batxiller. Certificat de professionalitat de nivell 3. Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional. Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior o bé haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.

Temario completo de este curso

UF1755: Sistemes d'informació i bases de dades en consum (60h)

    1. Informació i fonts en consum
    2. Tècniques de cerca d'informació en consum
    3. Tècniques de catalogació i arxiu d'informació i documentació aplicades als sistemes d'informació en consum
    4. Bases de dades i centres documentals en consum

    UF1756: Documentació i informes en consum (90h)

    1. Elaboració de butlletins i síntesi d'informació en consum
    2. Tractament de la informació de consum amb processadors de text
    3. Presentació d'informació en consum amb taules
    4. Presentació d'informació en consum amb gràfics
    Ver más