¿Qué quieres aprender?

COMT0110_MF1002_Anglès professional per a activitats comercials

COMT0110_MF1002_Anglès professional per a activitats comercials

PIMEC Formació

Curso subvencionado a distancia


Gratis

L’anglès és l’idioma oficial a més de 50 països i és l’idioma amb més difusió del món. Per això, és imprescindible tenir-ne un domini bàsic per a dur a terme unes activitats comercials òptimes. En aquest curs d’anglès aprendrem les tècniques i habilitats per a parlar i interpretar diferents situacions amb la nostra clientela i en documents comercials.

El mòdul formatiu MF1002: “Anglès professional per a activitats comercials” és un dels mòduls formatius transversals pertanyent a Certificats de Professionalitat de la família professional "Comerç i Màrqueting" ). Els alumnes que cursin la formació amb aprofitament i superin la prova final del mòdul obtindràn una "acreditació parcial acumulable".

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Comunicarse en inglés con un nivel de usuario independiente, en actividades comerciales. Interpretar la informació d'un discurs oral, en llengua estàndard, tant en viu com retransmès, en diferents situacions-tipus de relació amb un client/consumidor. Interpretar de manera eficaç informació rellevant continguda en textos escrits i documents comercials bàsics utilitzant les eines d'interpretació, manuals i informàtiques, i fonts d'informació adequades. Produir missatges orals en situacions de relació amb un client per a satisfer les seves necessitats. Redactar i emplenar documentació comercial bàsica utilitzant les eines d'interpretació, manuals i informàtiques, i fonts d'informació adequades. Interactuar oralment amb fluïdesa i espontaneïtat, en situacions de relació de comunicació interpersonal amb un client/consumidor.

A quién va dirigido

Dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. Persones aturades inscrites com a demanant d’ocupació i treballadors de l'Administració Pública, places limitades.

Requisitos

Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Certificat de professionalitat de nivell 2. Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional. Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà o bé haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.

Temario completo de este curso

  1. Atenció al client/consumidor en anglès
  2. Aplicació de tècniques de venda en anglès
  3. Comunicació comercial escrita en anglès
Ver más