¿Qué quieres aprender?

Expert en mecànica i manteniment de bicicletes

Expert en mecànica i manteniment de bicicletes

PIMEC Formació

Curso subvencionado presencial

L' Hospitalet De Llobregat (Barcelona) y 1 más


Gratis

Tens entre 16 i 29 anys i t’apassionen les bicicletes?



Les bicicletes i altres vehicles de mobilitat urbana han guanyat molta rellevància en les últimes dècades com a solucions sostenibles i eficients per a desplaçar-se en entorns urbans. Així doncs, converteix-te amb aquest curs en un expert en el diagnòstic i reparació de qualsevol tipus de bicicleta, aprenent sobre la seva mecànica i el seu manteniment.



Embarca’t doncs en una formació única en el mercat, de forma totalment presencial, pràctica i 100% subvencionada, compartint espai amb 15 companys amb la mateixa passió pel ciclisme que tú.



Tot això gestionat des de PIMEC en col·laboració amb el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), en el marc del Projecte Singulars, que té com a objectiu oferir formació professionalitzadora, orientació laboral i ajut de la recerca de feina a joves d’entre 16 i 29 anys, amb la finalitat de facilitar el seu accés al mercat laboral.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

L' Hospitalet De Llobregat
Marzo 2024
Granollers
Marzo 2024

Objetivos

Executar operacions auxiliars de manteniment, reparació i electrificació de bicicletes i vehicles de mobilitat urbana, com a monopatins i patinets, així com dels seus components.

Requisitos

Certificat de professionalitat de nivell 1. Títol Professional Bàsic (FP Bàsica). Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent. Títol de Tècnic (FP Grau mitjà) o equivalent. Certificat de professionalitat de nivell 2. Haver superat la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà. Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la universitat.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: TMVG0023 Manteniment de patinets elèctrics de mobilitat urbana o personal

Mòdul 2: TMVG12 Manteniment de bicicletes i vehicles de mobilitat urbana o personal

Mòdul 3: FCOO03 Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere

Mòdul 4: FCOS02 Bàsic de prevenció de riscos laborals

Ver más