¿Qué quieres aprender?

Muntatge i manteniment d'instal·lacions d'energies renovables

Muntatge i manteniment d'instal·lacions d'energies renovables

PIMEC Formació

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Les energies renovables són de gran importància en diversos aspectes, i la seva promoció i adopció tenen impactes significatius en el medi ambient, l'economia i la societat. Per això, en aquest curs aprendràs com muntar-les i fer-los un manteniment adequat perquè puguin desenvolupar òptimament la seva funció.

Des de PIMEC, en col·laboració amb el SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya), estem gestionant el Projecte Singulars, amb l'objectiu d'oferir formació i orientació laboral a joves d'entre 16 i 29 anys amb la finalitat de facilitar el seu accés al mercat laboral.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Marzo 2024

Objetivos

Realitzar operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d'instal·lacions d'energies renovables, fonamentalment solars tèrmiques, fotovoltaiques i eòliques de petita potència, seguint els procediments establerts i instruccions d'un tècnic de nivell superior i complint les prescripcions de seguretat per a les persones, medi ambient i instal·lacions.

Requisitos

Per al nivell 1, no s'exigeixen requisits acadèmics ni professionals, encara que s'han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin l'aprenentatge.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: ENAE0111 Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d'instal·lacions d'energies renovables

Mòdul 2: Pràctiques a empresa

Mòdul 3: FCOO03 Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere

Mòdul 4: FCOS02 Bàsic de prevenció de riscos laborals

Ver más