¿Qué quieres aprender?

70742 - Serveis de Domini d'Active Directori amb Windows Server 2016 ...

70742 - Serveis de Domini d'Active Directori amb Windows Server 2016 (Virtual)

PUE

Curso subvencionado online


Gratis
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Al finalitzar aquest curs, els estudiants seran capaços de: -Instal·lar i configurar els controlats de domini. Administrar objectes en AD DS utilitzant eines gràfiques i Windows PowerShell. -Implementar AD DS en entorns complexos. -Implementar llocs de AD DS, i configurar i administrar la replicació. -Implementar i administrar objectes de directiva de grup (GPO). -Administrar la configuració del usuari mitjançant GPO. -AD DS segur i comptes d’usuari. -Implementar i administrar una jerarquia d’autoritat de certificació (CA) amb AD CS. Implementar i administrar certificats. -Implementar i administrar AD FS. -Implementar i administrar serveis d’administració de drets de Active Directori (AD RMS). -Implementar la sincronització entre AD DS i Azure AD. -Supervisar, solucionar problemes i establir la continuïtat del -negocio per als serveis de AD DS.

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit principalment a professionals de TI existents que tenen alguns coneixements i experiència en AD DS i que busquen desenvolupar coneixements sobre tecnologies d’identitat i accés en Windows Server 2016. Els candidats adequats per aquest curs serien: Administradors de AD DS que busquen capacitar-se en tecnologies de identitat i accés amb Windows Server 2012 o Windows Server 2016. Administradors de AD DS que busquen capacitar-se en tecnologies d’identitat i accés amb Windows Server 2012 o Windows Server 2016.

Requisitos

Un cop t’hagis preinscrit al curs, hauràs de fer la corresponent prova de selecció, que té com objectiu seleccionar aquelles persones candidates que puguin aprofitar més el curs, en base als seus coneixements previs i experiència professional. El dia de la prova de selecció, hauràs de portar la següent documentació: Currículum Vitae actualitzat. Fotocòpia del DNI. Fotocòpia de la capçalera de la darrera nòmina, en cas d’estar treballant. Fotocòpia de la demanda d’ocupació (DARDO), en cas d’estar desocupat.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: Instal·lació i configuració de controladors de domini

Mòdul 2: Administració d’objectes en AD DS

Mòdul 3: Administració avançada de la infraestructura AD DS

Mòdul 4: Implementació i administració de llocs d’ AD DS i replicacions

Mòdul 5: Implementació de polítiques de grup

Mòdul 6: Administració d’opcions d’usuari amb polítiques de grup

Mòdul 7: Seguretat en Serveis de domini d’Active Directori

Mòdul 8: Desplegament i administració de AD CS

Mòdul 9: Creació i administració de certificats

Mòdul 10: Implementació i administració d’AD FS

Mòdul 11: Implementació i administració d’AD RM

Mòdul 12: Implantació de la sincronització d’AD DS amb Microsoft Azure AD

Mòdul 13: Monitorització, administració i recuperació AD DS

Ver más