¿Qué quieres aprender?

COMT0411_MF0239_Operacions de venda

COMT0411_MF0239_Operacions de venda

PIMEC Formació

Curso subvencionado online


Gratis

Aquest curs combina els fonaments de l'organització de processos de venda amb les tècniques avançades de venda, i s'endinsa en el món de la venda en línia. Està dissenyat per a professionals de l'àmbit comercial i empresarial, proporcionarà les habilitats necessàries per a navegar amb èxit en l'entorn actual, tant físic com digital.

El mòdul formatiu MF0239_Operacions de venda és un dels mòduls formatius transversals pertanyent a Certificats de Professionalitat de la família professional “Comerç i Màrqueting”. Els alumnes que cursin la formació amb aprofitament i superin la prova final del mòdul obtindràn una "acreditació parcial acumulable".

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Realitzar la venda de productes i/o serveis a través dels diferents canals de comercialització. Programar la actuación en la venta a partir de parámetros comerciales definidos y el posicionamiento de empresa/entidad Confeccionar los documentos básicos derivados de la actuación en la venta, aplicando la normativa vigente y de acuerdo con unos objetivos definidos. Realizar los cálculos derivados de operaciones de venta definidas, aplicando las fórmulas comerciales adecuadas. Aplicar les tècniques adequades a la venda de productes i serveis a través dels diferents canals de comercialització diferent d'Internet. Aplicar les tècniques de resolució de conflictes i reclamacions seguint criteris i procediments establerts. Aplicar procediments de seguiment de clients i de control del servei post-venda. Definir les variables i utilitats disponibles en Internet -pàgines web, servidors i programari a nivell usuari per a la comercialització en línia de diferents tipus de productes i serveis.

A quién va dirigido

Dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. Persones aturades inscrites com a demanant d’ocupació i treballadors de l'Administració Pública, places limitades.

Requisitos

Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Certificat de professionalitat de nivell 2. Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional. Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà o bé haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.

Temario completo de este curso

UF0030 Organització de processos de venda.

  1. Organización del entorno comercial
  2. Gestión de la venta profesional
  3. Documentación propia de la venta de productos y servicios
  4. Càlcul i aplicacions pròpies de la venda

UF0031 Tècniques de venda.

  1. Processos de venda
  2. Aplicació de tècniques de venda
  3. Seguiment i fidelització de clients
  4. Resolució de conflictes i reclamacions propis de la venda

UF0032 Venda online.

  • Internet com a canal de venda
  • Disseny comercial de pàgines web
Ver más