¿Qué quieres aprender?

DevOps per a Administradors - LPIC-OT DevOps Tools Engineer (Virtual)

DevOps per a Administradors - LPIC-OT DevOps Tools Engineer (Virtual)

PUE

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 2 Meses

Les organitzacions de tot el món implementen cada vegada més la metodologia DevOps per a optimitzar l’administració diària de sistemes i les tasques de desenvolupament de software. Com a conseqüència, s’ha incrementat considerablement la demanda de professionals qualificats que puguin aplicar la filosofia DevOps amb eficàcia.

Aquest curs esta orientat a la obtenció dels coneixements necessaris de les eines més utilitzades, per a un Operador o Administrador de Sistemes, en els entorns de feina amb filosofia DevOps. El estudiant estarà capacitat per a demostrar que posseeix les habilitats i coneixements necessaris per a desenvolupar la seva feina amb les següents eines: Docker, Kubernetes, Swarm, Vagrant, Ansible, Cloud deploiment, etc. I així reduir el temps de entrega i millora el cicle de vida de les aplicacions

PUE (Projecte Universitat Empresa) és centre oficial de formació LPI ATP (Approved Training Partner) exclusiu a Catalunya, i actualment gestiona juntament amb LPI Spain la xarxa de centres LPI-AAP (LPI Approved Academic Partner) a Espanya, ajudant a LPI en tasques de difusió, gestió i promoció de centres de formació oficial LPI, així com d'oferir-los suport i facilitar-los l'accés al material docent recomanat per a la preparació de les diferents certificacions LPIC.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

Objetivos

Els objectius del curs consisteixen en: Obtenir els coneixements necessaris de les eines més utilitzades, per a un Operador o Administrador de Sistemes, en els entorns de feina amb filosofia DevOps. Capacitar per a demostrar que posseeix les habilitats i coneixements necessaris per a desenvolupar les següents eines: Docker, Kubernetes, Swarm, Vagrant, Ansible, Cloud deploiment, etc. Reduir el temps d'entrega i millora el cicle de vida de les aplicacions.

A quién va dirigido

El curs va dirigit a professionals del sector TIC que tinguin un perfil d’Administrador de Sistemes. També s’orienta a perfils de nivell manager que estén interessats en introduir als seus organitzacions les tecnologies de DevOps per a millorar el cicle de vida dels seus aplicacions i agilitzar els seus temps de desplegament.

Requisitos

Per a un màxim aprofitament del curs, es recomana tenir experiència professional en l’administració de sistemes Linux i coneixements de programació.

Temario completo de este curso

Mòdul 1. Introducció DevOps

Mòdul 2. Administració de contenidors Docker

  • Ús de Contenidors
  • Desplegament i Orquestració de Contenidors
  • Infraestructura de Contenidors

Mòdul 3. Desplegament de Màquines

  • Desplegament de Màquines Virtuals
  • Desplegament Cloud
  • Gestió de Imatges

Mòdul 4. Gestió de la Configuració

  • Ansible
  • Altres eines de gestió de configuració

Mòdul 5. Operacions de servei

  • Operacions IT i Monitorització
  • Gestió de Log’s i Anàlisis
Ver más