¿Qué quieres aprender?

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES EN L'ENSENYAMENT

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES EN L'ENSENYAMENT

Escola Sant Gervasi, SCCL

Curso subvencionado para trabajadores a distancia


Gratis

Duración : 10 Días

Facilitar suport als professionals de l'ensenyament que intervenen en situacions de conflicte i mediació. Ensenyar noves tècniques i teories pel que fa a mediació

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Facilitar suport als professionals de l'ensenyament que intervenen en situacions de conflicte i mediació. Ensenyar noves tècniques i teories pel que fa a mediació. Adquirir coneixements respecte als instruments de diagnòstic i pronòstic, i instruments per delimitar la intervenció dels professionals de la ensenyament.

A quién va dirigido

Treballadors en actiu del sector EDUCACIÓ, aturats i autònoms

Requisitos

Adreçat a treballadors amb els següents convenis: 8. Ensenyament privat 26. Autoescoles 30. Centres d’assistència i educació infantil 35. Empreses d’ensenyament privat sostingudes total o parcialment amb fons públics. 45. Col·legis majors universitaris 46. Centres i serveis d'atenció a persones amb discapacitat. 50. Centres d’educació universitària i investigació. 120. Reforma juvenil i protecció de menors

Temario completo de este curso

10. CONTINGUTS FORMATIUS:
1. CONFLICTE A L'AULA.1.1. Anàlisi de l'conflicte.1.2. Classificació.1.3. Com identificar patrons de conflicte.1.4. Com prevenir un conflicte.
2. LA MEDIACIÓ.2.1. La mediació com a instrument d'intervenció en el conflicte.2.2. Situació actual de la mediació2.3. Principals models.2.4. Assertivitat, escolta activa i negociació.
3. EL ROL DEL MEDIADOR.3.1. Funcions un mediador.3.2. Límits.3.3. Aspectes deontològics.3.4. El procés de mediació.
4. L'ENTREVISTA.4.1. Tècniques i habilitats per intervenir.4.2. Fases.4.3. Criteris de viabilitat de la mediació.
5. LA MEDIACIÓ EN DIFERENTS CONTEXTOS.5.1. Familiar.5.2. Comunitària.
6. APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MEDIADORES EN PROCESSOS NO ESTRUCTURALS DE MEDIACIÓ.6.1. Característiques d'aquesta intervenció.
7. LA INTERVENCIÓ MEDIADORA DES DELS SERVEIS SOCIALS.7.1. Casos pràctics.
Ver más