¿Qué quieres aprender?

MECANIZACIÓN CON TORNO CNC

MECANIZACIÓN CON TORNO CNC

Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible (Martorell)

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Martorell (Barcelona)


Gratis

Duración : 1 Mes

En aquest curs de Mecanització amb torn CNC, aprendràs a:

Fabricar de forma autònoma peces mecanitzades amb torn CNC, editant els programes de procés, simulant els resultats en ordinador i obtenint els resultats amb la qualitat prevista a les especificacions.

Identificar els conceptes previs sobre control numèric i comprendre la utilitat de la programació orientada a les màquines de conformació de peces per arrancada de material.

Analitzar l'estratègia de mecanització, confeccionar programes i simular processos de mecanització des de la forma original fins a la desitjada.

Mecanitzar peces a demanda al voltant del CNC obtenint les especificacions de qualitat previstes.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Martorell
Junio 2024

Objetivos

Relació d'assignatures 0.9 ECTS 9h Introducció als sistemes CNC 1.6 ECTS 16h Programació CNC en dos eixos - Torn 1.5 ECTS 15h Mecanitzat de peces a peu de màquina

Temario completo de este curso

En aquest curs de Mecanització amb torn CNC, aprendràs a:

  • Fabricar de forma autònoma peces mecanitzades amb torn CNC, editant els programes de procés, simulant els resultats en ordinador i obtenint els resultats amb la qualitat prevista a les especificacions.
  • Identificar els conceptes previs sobre control numèric i comprendre la utilitat de la programació orientada a les màquines de conformació de peces per arrancada de material.
  • Analitzar l'estratègia de mecanització, confeccionar programes i simular processos de mecanització des de la forma original fins a la desitjada.
  • Mecanitzar peces a demanda al voltant del CNC obtenint les especificacions de qualitat previstes.
Ver más