¿Qué quieres aprender?

Nutrició i dietètica

Nutrició i dietètica

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 2 Semanas

En aquesta acció formativa s’ofereixen coneixements per saber com elaborar dietes tenint en compte les necessitats de la persona, aprenent a diferenciar una dieta adequada i equilibrada i establint pautes alimentàries segons la salut de cada persona.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Mayo 2017

Objetivos

En aquest curs aprendràs els aspectes bàsics de nutrició i dietètica de l’ésser humà, aprofundirem en els aspectes de la nutrició en les diferents fases del desenvolupament, els requeriments en situacions normals i la valoració de l’estat nutricional.

A quién va dirigido

La formació va dirigida a totes aquelles persones, principalment treballadores en actiu, vinculades en el món sanitari que desitgin adquirir competències per saber elaborar dietes.

Requisitos

Una vegada realitzada la preinscripció cal enviar la següent documentació i informació per tal de formalitzar-la: - Fotocòpia del NIE/NIF - Indicar si sou treballadors en actiu. En cas afirmatiu, detallar el nom de l'empresa - Fotocòpia de la capçalera de la nòmina És important posar a l’assumpte del correu electrònic el CODI + NOM DEL CURS i el vostre NOM I COGNOMS. Un cop rebuda la documentació requerida, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de confirmar la inscripció al curs.

Temario completo de este curso

1. L'energia, principis immediats

2. Nutrients energètics i no energètics

3. Digestió, absorció i metabolisme dels nutrients

4. Grups d'aliments

5. Qualitat i higiene dels aliments

6. L'equilibri alimentari

Ver más