¿Qué quieres aprender?

Plans d'igualtat

Plans d'igualtat

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 4 Días

El reconeixement de la igualtat entre dones i homes juntament amb la dificultat d’implantar la paritat real, han significat l’impuls fonamental par adoptar les polítiques d’igualtat. Aquestes sorgeixen amb el propòsit d’eradicar els obstacles que impossibiliten que les dones i els homes exerceixin els seus drets i llibertats en condicions d’equitat.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Marzo 2018

Objetivos

En aquest curs aprendràs a formar la representació legal de treballadors i treballadores per implantar plans d’igualtat d’oportunitats entre gomes i dones a les empreses. També a sensibilitzar la representació legal dels treballadors i treballadores d’incorporar als convenis col·lectius mesures reals en matèria d’igualtat d’oportunitats.

A quién va dirigido

La formació va dirigida a totes aquelles persones, principalment treballadores en actiu, professionals responsables dels Departaments de Personal i Recursos Humans, així com a les persones assesores, consultares, gestores d’empres i en general, a totes aquelles que d’una forma o una altra es responsabilitzen de l’elaboració i implantació d’un pla d’igualtat.

Requisitos

Una vegada realitzada la preinscripció cal enviar la següent documentació i informació per tal de formalitzar-la: - Fotocòpia del NIE/NIF - Indicar si sou treballadors en actiu. En cas afirmatiu, detallar el nom de l'empresa - Fotocòpia de la capçalera de la nòmina És important posar a l’assumpte del correu electrònic el CODI + NOM DEL CURS i el vostre NOM I COGNOMS. Un cop rebuda la documentació requerida, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de confirmar la inscripció al curs.

Temario completo de este curso

1. Definició de conceptes sobre la igualtat d’oportunitats entre homes i dones 2. Pla d’igualtat d’oportunitats: com dissenyar-lo i implantar-lo 3. Exemples de plans d’igualtat i altres propostes 4. Classificació professional i ascensos 5. Assetjament en l’àmbit de l’empresa 6. Plans d’igualtat i assetjament 7. Negociació col·lectiva i plans d’igualtat 8. Prevenció de riscos laborals i maternitat 9. Mesures de conciliació de la vida laboral i familia
Ver más