¿Qué quieres aprender?

PRIMERS AUXILIS

PRIMERS AUXILIS

Escola Sant Gervasi, SCCL

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Mollet Del Valles (Barcelona)


Gratis

Duración : 10 Días

Permet conèixer els passos a seguir davant d’una emergència: adquirir els coneixements i conèixer els passos a seguir tant a nivell individual com en equip davant qualsevol tipus d’emergència o situació que requereixi primers auxilis.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Mollet Del Valles
Junio 2021

Objetivos

Objectius específics: - Reconèixer una parada cardiorespiratòria: saber avaluar, mesurar i reconèixer amb total seguretat una parada cardiorespiratòria amb diagnòstic diferencial d’altres patologies de les que caldria diferenciar (aturada respiratòria, bradicàrdia, ennuegament, pèrdua de coneixement). - Realitzar correctament el suport vital bàsic: realitzar amb total seguretat i eficàcia les maniobres de ressucitació i de suport vital bàsic amb o sense DEA. - Maniobrar amb seguretat en situacions de desobstrucció i tractament de les vies respiratòries: disposar dels coneixements necessàris i de total seguretat basats en els darrers consensos, tant en la obstrucció incomplerta com en la obstrucció complerta per garantir en les màximes probabilitats la viabilitat i recuperació total de la víctima. - Saber realitzar un adequat control de situacions d'hemorràgia: saber aplicar els darrers consensos sobre el control d'hemorràgies tant en les mesures a aplicar (compressió, posturals…) com en les que no s'han d'aplicar.

A quién va dirigido

A persones treballadores, autònoms o treballadors en situació d' ERTE

Requisitos

No hi han requisits d' estudis mínims.És important que les persones que estiguin interessades en participar en aquestes accions formatives disposin dels recursos tecnològics necessaris per accedir a la plataforma de teleformació, de manera que el participant pugui interactuar amb el tutor i formador, així com accedir a continguts interactius, vídeos, videoconferències, avaluacions i fòrums.

Temario completo de este curso

El curs de Primers Auxilis de 30 hores permet conèixer els passos a seguir davant d'una emergència : Adquieir el coneixements i conèixer els passos a seguir tant a nivell individual com en equip davant qualsevol tipus d'emergència o situació que requereixi primers auxilis.
Continguts del curs:

  1. .Actuació en cas d'emergència
  2. Aturada cardiorespiratòria
  3. Suport vital bàsic
  4. Desobstrucció i tractament de la via aèria
  5. Hemorràgies
  6. Traumatismes
  7. Alteracions de la consciència
Ver más