¿Qué quieres aprender?

Curs Subvencionat Online: Community Manager - Màrqueting digital

Curs Subvencionat Online: Community Manager - Màrqueting digital

FIAC IDIOMES

Curso subvencionado para trabajadores online


Gratis

Duración : 7 Semanas

Amb aquest curs de community manager coneixeràs les claus per gestionar de manera òptima les xarxes socials.

Dominar les bases i aprendre a mesurar resultats de màrqueting digital com poden ser accions en xarxes socials, SEO, SEM, e-mail màrqueting i la manera més òptima de difondre un missatge segons la tipologia del canal.

Analitzar i controlar els resultats, les converses i les opinions i monitoritzar la competència.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

A quién va dirigido

A professionals del màrqueting que vulguin adquirir coneixements especialitzats en xarxes socials, a treballadors i emprenedors que vulguin revaloritzar el seu perfil professional

Requisitos

IMPORTANT: és imprescindible que disposeu de càmera i micròfon, ja que l'assistència compta si la càmera està oberta i el curs és participatiu.

Temario completo de este curso

Objectiu general:- Conèixer les competències clau que un community manager ha d’assolir i les característiques del seu llocde treball.Objectius específics:- Dominar els principis del màrqueting on line i les formes més efectives de difondre un missatge utilitzantels diferents canals on line existents.- Aprendre a utilitzar de forma experimentada les principals plataformes de Social Media i aprendre amultiplicar els seus efectes utilitzant-les de forma coordinada.- Analitzar converses i/o opinions a les xarxes socials sobre productes o marques.- Dominar les tècniques per a la generació de reputació on line positiva sobre una empresa, producte oservei.- Aprendre a monitoritzar la nostra marca i la competència a través de les xarxes socials.- Fomentar l'autoaprenentatge, ja que les eines que s'utilitzen en aquest àmbit canvien cada molt poctemps i cal mantenir-se actualitzat.- Afavorir el desenvolupament de les següents competències en l’alumnat: competència comunicativalingüística i audiovisual, tractament de la informació i competència digital, competència d'aprendre aaprendre, competència d'autonomia i iniciativa personal, competència en el coneixement i la interaccióamb el món Online i competència social.1. Social Media i Community Management1.1. Xarxes socials i comunitats.1.2. Fixar els objectius d'un projecte Online: Acquisition, engagement, conversion, fidelization.1.3. La figura del Community Manager: funcions i responsabilitats.1.4. Com dinamitzar comunitats on line.1.5. Com treballar continguts en social media.2. Estratègia i creació del Pla de Mitjans Socials3. Facebook3.1. Facebook. Característiques principals.3.2. Fanpages a Facebook: Com gestionar-les? Com fer-les créixer?3.3. Engagement. Com aconseguir engagement amb la comunitat?3.4. Pestanyes i aplicacions a Facebook.4. Twitter4.1. Twitter. Característiques principals4.2. Llenguatge específic de Twitter.4.3. Com augmentar el número de followers.5. Pinterest, Youtube, Linkedin, imatge social i vídeo màrqueting5.1. Pinterest, la plataforma visual.5.2. Google+: Característiques principals.5.3. LinkedIn. Característiques principals.5.4. Gestionar els contactes a Linkedin.5.5. Com elaborar i optimitzar un CV a Linkedin (com millorar un extracte amb paraules clau).5.6. Imatge social: Instagram, Flikr. Pinterest (la plataforma visual per a e-commerce).5.6. Principis del videomàrqueting. YouTube, Vimeo i Vine.6. Eines del Community Manager6.1. HootSuite i TweetDeck.6.2. Isuu, Slideshare i Prezi: compartir presentacions i pdfs.6.3. Mailchimp: disseny de newsletters i e-mailing.7. Mètriques i estratègies de Social Media7.1. Mètriques i KPIs de Social Media.7.2. Analítica i monitorització en el camp del Social Media.
Ver más