¿Qué quieres aprender?

MEDFOR – Màster Erasmus Mundus en Ciència Forestal Mediterrània i Administració ...

MEDFOR – Màster Erasmus Mundus en Ciència Forestal Mediterrània i Administració de Recursos Naturals

Universitat de Lleida. Masters Erasmus Mundus

Máster presencial

Lleida


8.000
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Lleida
Octubre 2015

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar professionals que puguin portar a terme la gestió dels recursos naturals i que adquireixin una visió analítica sobre les necessitats del territori i la conservació del mitjà i els ecosistemes forestals. Estaràs capacitat per a implementar estratègies contra incendis forestals, preservar la qualitat dels recursos naturals i assegurar la seva regeneració. Podràs dur a terme polítiques de gestió que tinguin en compte el canvi climàtic i els danys que provoca en el medi, per a planificar estratègies de conservació. Estaràs preparat per a ocupar llocs en la gestió de polítiques forestals o en la gestió del desenvolupament de zones rurals i la gestió de recursos.

A quién va dirigido

La formació està destinada a estudiants i professionals de sectors com l'enginyeria, les ciències naturals o de l'administració que vulguin adquirir noves competències en la gestió forestal. El Màster es desenvoluparà de manera presencial i al llarg de dos anys. Disposaràs d'un material didàctic de qualitat, amb eines docents totalment actualitzades, així com la impartició per part d'un professorat d'àmplia experiència en el sector.

Requisitos

Tots els estudiants han d’enviar documentació que demostri la seva competència en l’anglès o bé accedir a una entrevista via Skype. La documentació que s’accepta és: IELTS (6.0) o TOEFL (min. 560 per al test en paper o IBT 83). No serà necessari un examen formal a les persones que tinguin anglès com a llengua materna o hagin completat un doctorat amb aquest idioma.

Temario completo de este curso

MEDFOR és un Màster amb un programa de 2 anys de durada (120 ECTS), que s’estén a 3 semestres d’educació curricular més una Escola d’hivern i 1 semestres per preparar la dissertació del Màster. Aquest disseny compleix els estàndards de competència de Bolonya (2n Cicle). D’aquesta manera es facilita la comparació i la compatibilitat dels estudis amb altres àrees educacionals europees això com també l’adquisició de competències en el mercat global de l’educació.

Aquest disseny, a l’igual que el component obligatori de mobilitat, influirà en l’establiment d’estàndards per a una educació efectiva per investigar una estratègia innovadora i poder superar l’actual fragmentació de l’Educació Forestal Superior en la Regió Mediterrània. Els alumnes hauran d’estar com a mínim un semestre en almenys 2 institucions en 2 països diferents per poder completar 30 ECTS. A més, hauran de reunir-se en una Escola d’Hivern que s’organitzarà durant el segon semestre.

  • Sistema de criteris múltiples de suport a decisions per al plantejament de l’administració del bosc Mediterrani en UTL
  • Ecologia forestal mediterrània i canvi climàtic – escenaris passats i futurs en UTL
  • Riscos en el plantejament de l’administració del boc Mediterrani – el cas del foc en UL
  • Estratègies forestals adaptables per proveir béns i serveis mentre s’afronta el desafiament del canvi global en UV
  • Eines avançades per a l’administració sostenible de boscos Mediterranis en UT
  • Plantejament multi ús de l’administració d’un ecosistema forestal en els boscos Mediterranis en KTU
  • Administració sostenible del bosc Mediterrani – Enfoc econòmic institucional en UCP
Ver más