¿Qué quieres aprender?

Oposicions a la Guàrdia Urbana de Barcelona

Oposicions a la Guàrdia Urbana de Barcelona

Triangle Acadèmia

Oposición presencial

Mataró (Barcelona)


600
IVA exento

Duración : 6 Meses

Triangle Acadèmia incorpora a la seva oferta formativa el curs de preparació a les oposicions a la Guàrdia Urbana de Barcelona. S'espera una propera convocatòria per aquest 2021 a la Guàrdia Urbana amb 250 places.

Els cursos tenen un horari de sis hores/setmana i es poden fer en horaris de matí o tarda (dos dies). El curs s’inicia habitualment el mes de setembre però es permet l’accés en qualsevol moment de l’any.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Mataró

Requisitos

Tenir més de 18 anys, nacionalitat espanyola o de la Unió Europea i titulació de Graduat ESO o equivalent.. Estar en disposició del permís A2 (en el moment de finalitzar l’Escola de Policia). Podeu consultar les bases per conèixer el quadre d’exclusions mèdiques.

Temario completo de este curso

Tipus de proves: Fase d’oposició: proves selectives obligatòries i eliminatòries. 1. Prova cultural (temari + actualitat). 2. Tests aptitudinals 3. Prova de coneixements de català (queden exclosos els que estiguin en possessió del nivell B2) 4. Prova d’aptitud física. 5 . Prova de personalitat i competències. 6. Prova mèdica + prova anglès (opcional)

Curs selectiu a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Període de pràctiques.

Ver más