¿Qué quieres aprender?

Coordinació i gestió del voluntariat a les entitats d´economia social

Coordinació i gestió del voluntariat a les entitats d´economia social

Fundación Pere Tarrés

Curso a distancia


Gratis

"Per poder realitzar correctament la preinscripció a aquest curs, cal emplenar i adjuntar el document “Annex I” en fer la petició de matricula.



El document en PDF, que pots descarregar a continuació, cal escanejar-lo degudament emplenat i signat validant la capçalera amb les dades del curs al qual es fa la preinscripció."

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Adquirir les habilitats necessàries per dur a terme la coordinació i gestió del voluntariat en una entitat.

A quién va dirigido

"Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes i personal de l'administració pública. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament."

Requisitos

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Temario completo de este curso

1. Coordinació i gestió de persones voluntàries 1.1. Context actual 1.2. Compromís, valors i motivacions 1.3. Itinerari del voluntari en una organització 2. El coordinador de voluntaris 2.1. Perfil, competències i funcions 2.2. Lideratge i direcció d'equips 3. Els equips humans 3.1. Equip de voluntaris 3.1.1. La relació amb el coordinador 3.1.2. La relació amb l'equip 3.1.3. La relació amb les persones ateses a l'entitat 3.2. Equip de professionals/personal assalariat 3.2.1. Relació amb els voluntaris 3.2.2. Relació amb el coordinador de voluntaris 4. Marc organitzatiu i legal 4.1. Reunions d'equip 4.2. Documentació tècnica en la gestió del voluntaria
Ver más