¿Qué quieres aprender?

Selectividad/Selectivitat PAU - Intensivo Enero a Junio

Selectividad/Selectivitat PAU - Intensivo Enero a Junio

Acadèmia Accés

Curso presencial

BARCELONA (Barcelona)


hasta 150 €

Duración : 6 Meses

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

BARCELONA

Objetivos

Preparem la selectivitat en un curs intensiu, tant la fase general com assignatures específiques. Grups reduits el que fa que tinguis un tracte directe i molt personal. Ens fem càrrec de tots els tràmits d'inscripció a l'exàmen oficial. Tot el material didàctic està fet i preparar per els nostres professors.

A quién va dirigido

Estudiants procedents de Batxillerat que volguin preparar la Selectivitat, bé en la fase general com la fase específica. Grups reduits, tracta molt personalitzat. Tot el material didàctic està inclós en el curs. Inici de les classes el proper mes de Gener. Oferirm grups presencials, virtuals i online

Requisitos

Cursos intensius per alumnes que han finalitzat el batxillerat o un grau superior que volguin presentar-se a la Selectivitat. Oferim cursos presencials, virtuals i online.

Temario completo de este curso

El curs intensiu de Selectividad/Selectivitat PAU - Intensiu Gener a Juny de l'Acadèmia Accés et prepara per realitzar de manera adequada les Proves d'Accés a la Universitat en la convocatòria del mes de juny . La formació està orientada als alumnes que provinguin d'estudis de Batxillerat i de cicles formatius de grau superior. El centre d'estudis t'ofereix horaris flexibles perquè et sigui més senzill compaginar l'estudi amb la resta d'activitats que realitzis, els cursos poden ser presencials, virtuals i online.
Atenció personalitzada i tutor que al llarg del curs estarà a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.
Ver más