¿Qué quieres aprender?

Curs subvencionat: Desperta el líder que hi ha en tu

Curs subvencionat: Desperta el líder que hi ha en tu

Gremi de Constructors d'Obres Barcelona

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Desenvolupar les capacitats de lideratge i gestió dels participants per tal que puguin liderar amb èxit i eficàcia en els nous mercats laborals, a travès de la comprensió de les competències clau i la seva aplicació pràctica en entorns laborals reals.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Mayo 2024

Objetivos

– Millorar la consciència de si mateix i la capacitat d’autoreflexió per desenvolupar una visió personal clara i poder definir objectius professionals. – Incrementar la confiança en un mateix i la capacitat per afrontar reptes amb èxit. – Desenvolupar una comprensió profunda de les teories i pràctiques del lideratge estratègic per tal de poder aplicar-les en situacions complexes i incertes. – Aprendre a aplicar eines i tècniques per analitzar el context empresarial i la competència, i identificar les oportunitats per al creixement de l’empresa. – Desenvolupar les habilitats i competències necessàries per liderar i motivar equips d’alt rendiment en diferents contextos empresarials. – Aprendre a aplicar tècniques per a la gestió de la diversitat i la resolució de conflictes dins l’equip de treball.

Temario completo de este curso

1. DESENVOLUPAMENT PERSONAL

1.1 Identificació del valors, les creences i les actituds que influeixen en la conducta personal i professional per tal de definir una visió personal.

1.2 Anàlisi de les pròpies habilitats i competències per identificar punts forts i punts febles.

1.3 Com superar les pròpies limitacions per afrontar amb confiança els reptes.

1.4 Desenvolupament de les tècniques per millorar la capacitat de presa de decisions i la gestió de l’estrés.

2. LIDERATGE ESTRATÈGIC

2.1 Adquisició de coneixements sobre les diferents teories del lideratge estratègic, com ara la visió, la missió, la cultura empresarial, la gestió del canvi, etc.

2.2 Ser capaç de dissenyar i implementar un pla estratègic per a l’empresa que tingui en compte el context actual i les tendències del mercat, així com les capacitats i recursos de l’organització.

3. LIDERATGE D’EQUIPS

3.1 Coneixements sobre les diferents teories del lideratge d’equips, com ara la comunicació efectiva, la delegació de responsabilitats, la motivació, etc.

3.2 Com crear un ambient de treball favorable per als membres de l’equip, i aplicar tècniques per millorar la comunicació, la cooperació i la cohesió dins l’equip.

Ver más