¿Qué quieres aprender?

70740 - Instal·lació, emmagatzematge i càlcul amb Windows Server 2016 (Virtual)

70740 - Instal·lació, emmagatzematge i càlcul amb Windows Server 2016 (Virtual)

PUE

Curso subvencionado online


Gratis

Duración : 2 Meses

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Al finalitzar aquest curs, els estudiants seran capaços de: Preparar i instal·lar nano server, una instal·lació Server Core i planificar una estratègia d’actualització i migració de servidors. Descriure les diverses opcions d’emmagatzematge, inclosos els formats de la taula de participacions, els discs bàsics i dinàmics, els sistemes d’arxiu, els discs durs virtuals i el hardware de la unitat i explicar com administrar els discs i els volums. Descriure les solucions d’emmagatzematge de l’empresa i seleccionar la solució adequada per a una situació determinada. Implementar i administrar espais d’emmagatzematge i Data Deduplication. Instal·lar i configurar Microsoft Hyper-V. Implementar, configurar i administrar els contenidors de Windows i Hyper-V. Descriure les tecnologies de l’alta disponibilitat i recuperació de desastres a Windows Server 2016. Planificar, crear i administrar un clúster de commutació per error. Implementar el clúster de commutació per error per a màquines virtuals de Hyper-V. Configurar un clúster de balanceig de càrrega de xarxa (NLB) i planificar una implementació NLB. Crear i administrar imatges d’implementació. Administrar, supervisar i mantenir instal·lacions de màquines virtuals.

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit a professionals de TI que tenen experiència treballant amb Windows Server i que estan buscant un curs que cobreixi les tecnologies d’emmagatzematge i computació a Windows Server 2016. Aquest curs els ajudarà a actualitzar els coneixements i habilitats relacionades amb l’Emmagatzematge i el càlcul per Windows Server 2016. Els candidats adequats per aquest curs serien: Administradors de Windows Server relativament nous en l’administració de Windows Server i tecnologies relacionades i que desitgin obtenir més informació sobre les funcions d’emmagatzematge i càlcul a Windows Server 2016. Els professionals de TI amb coneixements generals de TI, que busquen obtenir coneixements sobre Windows Server, especialment al voltant de l’emmagatzematge i les tecnologies de computació a Windows Server 2016.

Requisitos

Un cop t’hagis preinscrit al curs, hauràs de fer la corresponent prova de selecció, que té com objectiu seleccionar aquelles persones candidates que puguin aprofitar més el curs, en base als seus coneixements previs i experiència professional. El dia de la prova de selecció, hauràs de portar la següent documentació: Currículum Vitae actualitzat. Fotocòpia del DNI. Fotocòpia de la capçalera de la darrera nòmina, en cas d’estar treballant. Fotocòpia de la demanda d’ocupació (DARDO), en cas d’estar desocupat.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: Instal·lació, actualització i migració de servidors i càrregues de treball

Mòdul 2: Configuració d’emmagatzematge local

Mòdul 3: Implementació de solucions d’emmagatzematge empresarial

Mòdul 4: Implementació d’espais d’emmagatzematge i duplicació de dades

Mòdul 5: Instal·lació i configuració de màquines virtuals i Hyper-V

Mòdul 6: Implementació i administració de contenidors Windows i Hyper-V

Mòdul 7: Visió general de l’alta disponibilitat i recuperació davant desastres

Mòdul 8: Implementació de clustering de failover

Mòdul 9: Implementació de clustering de failover amb Windows Server 2016 Hyper-V

Mòdul 10: Implementació de balanceig de càrrega de xarxa

Mòdul 11: Creació i administració d’imatges d’implementació

Mòdul 12: Administrar, supervisar i mantenir instal·lacions de màquines virtuals

Ver más