¿Qué quieres aprender?

ANGLÈS nivel B1 Lower intermediate "PET" DISSABTES MATÍ

ANGLÈS nivel B1 Lower intermediate "PET" DISSABTES MATÍ

Escola Sant Gervasi, SCCL

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Mollet Del Valles (Barcelona)


Gratis

Duración : 17 Días

Aquest programa formatiu proporcionarà als alumnes la formació en llengua anglesa necessària perquè puguin presentar-se a les proves d'acreditació oficial del nivell B1

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Mollet Del Valles
Abril 2022

Objetivos

Preparar-te per superar l'examen oficial d'anglès nivel B1 Lower intermediate "PET"

A quién va dirigido

Prioritariament a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal com a conseqüència de la crisis derivada de la COVID-19,les persones ocupades, així com persones en situació d'atur dins del límits definits a les bases reguladores.

Requisitos

Les persones interessades han de realitzar prova de nivel abans d'accedir al curs o acreditació oficial d'estudis d'idiomes.

Temario completo de este curso

A l'acabar el nivell B1 l'alumne serà capaç de:- Comprendre el sentit general, la informació essencial, els punts principals i els detalls més rellevants de textos orals, transmesos de viva veu o per mitjans tècnics, clarament estructurats, en un registre formal o informal, en llengua estàndard, referents a assumptes i temes generals o coneguts, pronunciats a velocitat mitjana, bones condicions acústiques i amb possibilitat de repeticions.
- Produir textos orals ben organitzats, amb certa flexibilitat i adequats a la situació de comunicació, en relació a una varietat de temes generals, amb un repertori i control dels recursos lingüístics satisfactori i amb certa precisió, correcció i fluïdesa, tot i que s'evidenciï el accent i l'entonació de la llengua materna.
- Participar en converses relacionades amb una varietat de temes generals i sobre assumptes menys corrents, de forma organitzada i adequada a la situació de comunicació, reaccionant i cooperant amb una correcció, fluïdesa i espontaneïtat que permetin la interacció, encara que de vegades sigui encara necessari el cert suport de l'interlocutor.
- Comprendre el sentit general, els punts principals i els detalls més rellevants de textos escrits clars i ben organitzats, en llengua estàndard, fins i tot extensos, procedents de diverses fonts i referits a l'actualitat, la cultura o relacionats amb els seus interessos o la seva especialitat.
- Escriure textos clars i detallats de diversa tipologia, amb diferents propòsits, amb correcció formal, la cohesió, la coherència i el registre adequats, en els quals se sol·licita o es transmet informació, es descriuen o narren esdeveniments coneguts, fets imaginaris, somnis, desitjos, sentiments, reaccions i desitjos, es justifiquen breument opinions i s'expliquen plans i projectes.
Ver más