¿Qué quieres aprender?

Discapacitats i lleure

Discapacitats i lleure

Fundación Pere Tarrés

Curso a distancia


Gratis

"Per poder realitzar correctament la preinscripció a aquest curs, cal emplenar i adjuntar el document “Annex I” en fer la petició de matricula.



El document en PDF, que pots descarregar a continuació, cal escanejar-lo degudament emplenat i signat validant la capçalera amb les dades del curs al qual es fa la preinscripció."

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

"- Conèixer les diferents discapacitats i reflexionar entorn de la pràctica professional des del lleure. - Desenvolupar eines per poder realitzar activitats i dinamitzar persones amb necessitats d'atenció especial en el món del lleure. - Aportar eines per tal d'adequar millor la intervenció a les necessitats i possibilitats dels usuaris que ens trobem en el món del lleure."

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament. Queden excloses persones amb contracte inclòs en l'àmbit d'aplicació dels acords de formació de les administracions públiques i que cotitzen a la Seguretat Social en concepte de formació professional per a l'ocupació.

Requisitos

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Temario completo de este curso

1. Introducció conceptual 1.1. Deficiència. 1.2. Discapacitat. 1.3. Minusvalidesa. 1.4. Integració. 1.5. Inclusió. 1.6. Normalització. 1.7. Qualitat de vida. 1.8. Autodeterminació. 2. Tipus de discapacitats: 2.1. Orgànica. 2.2. Física. 2.3. Sensorial. 2.4. Intel·lectual. 3. La visió de la discapacitat: 3.1. Models de concepció de la discapacitat. 3.2. Construccions culturals. 3.3. Imaginaris socials. 4. El lleure i la persona amb discapacitat. 4.1. Recursos de lleure per a persones amb discapacitat: inclusió i suports naturals. 4.2. Equip de monitors i les seves funcions davant alumnes amb discapacitats. 4.3. La relació amb la família dins el món del lleure. 4.4. Trastorns de conducta, que fer i com actuar en el lleure. 4.5. Adaptació d'activitats a les necessitats especials en el món del lleure.
Ver más