¿Qué quieres aprender?

Emprenedoria

Emprenedoria

Fundación Pere Tarrés

Curso a distancia


Gratis

"Per poder realitzar correctament la preinscripció a aquest curs, cal emplenar i adjuntar el document “Annex I” en fer la petició de matricula.



El document en PDF, que pots descarregar a continuació, cal escanejar-lo degudament emplenat i signat validant la capçalera amb les dades del curs al qual es fa la preinscripció."

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

"- Definir de forma més acurada les competències/actituds i habilitats que necessita un emprenedor en ple segle XXI; amb la pràctica del TEST DE L´EMPRENEDOR. - Aprofundir en els temes de MARKETING/FINANCES I FISCALITAT D´UN NEGOCI, des de la perspectiva prèvia del projecte i amb les implicacions d´un negoci en funcionament, introduir més exemples pràctics. - Treballar els temes de Pla de Comunicació i Lideratge d´una manera més extensa. - Introduir un nou contingut relacionat amb les xarxes socials, una visió general per l´aprofitament de les mateixes per millorar la visibilitat del projecte."

A quién va dirigido

"Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes i personal de l'administració pública. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament."

Requisitos

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Temario completo de este curso

1.Comprensió de l'entorn de l'emprenedoria. 1.1. Actitud i habilitats necessàries per emprendre al segle XXI. 1.2.Test pràctic de capacitats per l´emprenedoria. 2. Projecte d'emprenedoria. 2.1. Definició de la missió i la visió del projecte d´emprenedoria. 2.2. Anàlisi pràctic de la posició de sortida (d.a.f.o. I estratègies de desenvolupament futures). 2.3. Estructura general del pla d´empresa-exemples sectorials. 2.4.Realització del resum executiu-claus de redacció i comunicació. 3. Definició del canvi de negoci. 3.1. Anàlisi dels nou blocs del canvas. 3.2. Pràctica grupal del canvas. 3.3. Presentació dels promotors del projecte. 3.4. Currículum empresarial i personal dels promotors. 3.5. Desenvolupament pràctic. 3.6. Pactes previs entre els futurs socis. 3.7. Pla empresa: disseny i descripció de productes i serveis/pla de producció. 4. Pla de comunicació i màrqueting del projecte. 4.1. Estils de comunicació/assertivitat i empatia/comunicació no verbal. 4.2. Importància de les xarxes socials. 4.3. Explicar el projecte als stakeholders. 4.4. Pràctica d´elevator pitch. 5. Lideratge. 5.1. Previ: autolideratge-bases pràctiques. 5.2. Qüestions claus per formar, gestionar de forma eficaç equips de treball i solucionar els conflictes. 5.3. Gestió del temps-claus pràctiques per gestionar la nostra agenda de forma adequada. 6. Viabilitat econòmica del projecte: Pla econòmic financer. 6.1. Entendre i saber explicar les finances de la teva empresa-treball amb eines pràctiques de suport. 7. Obligacions fiscals i amb la seguretat social. 7.1. Opcions legals. 7.2. Forma jurídica del negoci i repercussions personals i legals.
Ver más