¿Qué quieres aprender?

ESTRÈS-LES. Curs de reducció i gestió de l'estrès. 2a edició!

ESTRÈS-LES. Curs de reducció i gestió de l'estrès. 2a edició!

Institut d'Ecologia Emocional

Curso presencial

Barcelona


300

Duración : 4 Días

L’estrès pot afectar-nos incidint en factors fisiològics (com augment de la pressió arterial), psicològics (estat d’activació) o conductuals (inquietud, consum de tranquil·litzants, aïllament…), de tal manera que si aquestes respostes es mantenen en el temps ens podrien portar a emmalaltir.

Des de Fundació Ecologia Emocional volem oferir eines i recursos a aquelles persones que se sentin estressades i tinguin la voluntat de millorar la seva salut i qualitat de vida per viure amb major plenitud, benestar i equilibri.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2021

Objetivos

Entendre quina és la funció de l’estrès en les nostres vides i per a què apareix. Millorar  la qualitat de vida. Sentir-se bé per gaudir de la vida. Donar recursos i eines per reduir l’estrès de forma pràctica i personalitzada. Eines que ajudin als participants a actuar i pensar de forma diferent, tenint en compte de forma holística la nostra part física, mental, emocional i relacional. Integrar hàbits saludables. Formar persones amb consciència i responsabilitat sobre el seu estat físic, mental i emocional com a base per millorar la sensació de benestar.

A quién va dirigido

Qualsevol persona interessada en millorar el seu benestar personal tot reduint els efectes de l’estrès.

Temario completo de este curso

1. Què és l'estrès, com es manifesta, el paper de la ment, valor i creences associades, i una primera aproximació a la respiració i moviment conscient.
2. La Respiració. Font de la Vida. Respiració i cos físic. Respiració i emocions. Beneficis de respirar conscientment.
3. Gestió del temps i de les prioritats; el hàbits, la importància del son i del descans, i un estil de vida saludable. Pràctica de mindfulness.
4. L'alimentació: Som el que mengem: Relació entre el menjar i l'estrès. Piràmide dels aliments. Alimentació i emocions: gana física i emocional. Aliments ansiògens versus aliments ansiolítics. Aliments gatell. Situació actual--> situació desitjada
Ver más