¿Qué quieres aprender?

Community manager

Community manager

Fundación Pere Tarrés

Curso online


Gratis

Duración : 86 Días

Per poder realitzar correctament la preinscripció a aquest curs, cal emplenar i adjuntar el document “Annex I” en fer la petició de matricula.



El document en PDF, que pots descarregar a continuació, cal escanejar-lo degudament emplenat i signat validant la capçalera amb les dades del curs al qual es fa la preinscripció.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Objectius generals: Conèixer les competències clau que un community manager ha d’assolir i les característiques del seu lloc de treball Objectius específics: Dominar els principis del Màrqueting on line i les formes més efectives de difondre un missatge utilitzant els diferents canals on line existents. Aprendre a utilitzar de forma experimentada les principals plataformes de Social Media i aprendre a multiplicar els seus efectes utilitzant-les de forma coordinada. Analitzar converses i/o opinions a les xarxes socials sobre productes o marques. Dominar les tècniques per a la generació de reputació on line positiva sobre una empresa, producte o servei. Aprendre a monitoritzar la nostra marca i la competència a través de les xarxes socials. Fomentar l'autoaprenentatge, ja que les eines que s'utilitzen en aquest àmbit canvien cada molt poc temps i cal mantenir-se actualitzat. Afavorir el desenvolupament de les següents competències en l’alumnat: competència comunicativa lingüística i audiovisual, tractament de la informació i competència digital, competència d'aprendre a aprendre, competència d'autonomia i iniciativa personal, competència en el coneixement i la interacció amb el món Online i competència social.

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament. Queden excloses persones amb contracte inclòs en l'àmbit d'aplicació dels acords de formació de les administracions públiques i que cotitzen a la Seguretat Social en concepte de formació professional per a l'ocupació.

Requisitos

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Temario completo de este curso

1. Social Media i Community Management
2. Estratègia i creació del Pla de Mitjans Socials
3. Facebook
4. Twitter
5. Pinterest, Youtube, Linkedin, imatge social i vídeo màrqueting
6. Eines del Community Manager
7. Mètriques i estratègies de Social Media
Ver más